Michael Kors Portemonnee

Michael Kors is een modeontwerper die fantastische producten ontwerpt. Vanaf dat Kors een jaar of 19 was ontwerpt hij al prachtige kledinglijnen. Zijn eerste collectie ontwierp hij voor Modeboetiek Lothar’s. Een bekende boetiek in New-York. In 1981 richtte Michael Kors zijn eigen label op. Deze ontwerper heeft een geheel eigen stijl. Typisch Amerikaans, sportief en luxueus  zijn de kenmerken die je steeds weer terugziet in zijn kledinglijn en accessoires. Tijdloos elegant en casual chique.

Ook voor mannen

Pas in 1997 ontwierp Kors een aantal kledingstukken voor de heren. Vanaf 2002 kwam er een volledige collectie op de markt. Nadat er in het jaar 2000 een parfum verscheen kwam in 2004 de duurdere couturelijn uit. Dit is zowel dames als herenkleding, schoenen, handtassen en nog meer accessoires zoals de Michael Kors portemonnee.

Michael Kors portemonnee

Wanneer je je een kledingstuk, tas of portemonnee aanschaft van Michael Kors, dan koop je niet alleen een duurzaam product maar ook een artikel met hoogstaande kwaliteit. Wanneer jij je geld en pasjes op een chique manier wilt opbergen dan is de Michael Kors Rits portemonnee Za Coin Card case bruin precies het product wat je zoekt. Door het wat kleinere formaat kun je deze beurs overal in opbergen. Trendy uitstraling en hoogwaardig leer geven deze portemonnee een apart uiterlijk. Met een ritsje sluit je het hoofdvak waar je briefgeld, munten en pasjes in kunt opbergen. De overige vier vakjes zijn geschikt voor pasjes. Het logo van Michael Kors prijkt op de voorzijde.

Michael Kors Portemonnees Jet Set Lg Flat Mf Phn Case Zwart

Een portemonnee met een luxe uitstraling. Zwart leer wat afgewerkt is met goudkleurig hardware. Het polsbandje is handig wanneer je geen handtas bij je hebt. Zo zal je deze beurs niet snel verliezen. Een handige rits verbergt een ruim opbergvak voor munt- en briefgeld. Er is een handig vakje voor je telefoon en een apart vak voor je briefgeld. 7 Cardslots voor je pasjes zorgen voor een zeer functioneel product. Het simpele ontwerp leent zich voor dagelijks gebruik.