Mey ondergoed


Mey ondergoed is een Duits lingeriebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Hun motto is “Mey is made for comfort”, dit betekent dat ze bij alle producten die ze maken, comfort als prioriteit hebben. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten. In dit artikel bespreken we de geschiedenis, kwaliteit en soorten Mey ondergoed.

Geschiedenis van Mey ondergoed

Mey ondergoed is in 1950 opgericht door Franz Mey. Het bedrijf begon als een kleine naaiwinkel in een kelder, maar groeide uit tot een groot bedrijf met meer dan 800 medewerkers en retailers over de hele wereld. Het bedrijf blijft in handen van de familie Mey, nu in de derde generatie. Het bedrijf heeft sinds het begin veel aandacht besteed aan het produceren van duurzame en comfortabele kleding.

Kwaliteit van Mey ondergoed

Mey ondergoed staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Door gebruik van hoogwaardige materialen zoals zijde, katoen en katoen-modal worden de producten van Mey ondergoed zacht en prettig om te dragen. Daarnaast zijn de producten gemaakt volgens duurzame productieprocessen en werkt Mey ondergoed alleen samen met fabrikanten die dezelfde normen hebben met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De producten van Mey ondergoed zijn ontworpen om lang mee te gaan en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Soorten Mey ondergoed

Mey ondergoed biedt verschillende soorten ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. Hieronder volgen enkele van hun meest populaire productlijnen.

Mey Noblesse

Mey Noblesse is de meest populaire en luxueuze productlijn van Mey. Het ondergoed is gemaakt van fijne, delicate kant en soepele microvezels, waardoor het erg comfortabel is om te dragen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en er zijn ook bijpassende bh’s beschikbaar.

Mey Emotion

Mey Emotion is een serie ondergoed gemaakt van katoen-modal. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan op de huid en is zeer ademend. De serie bevat verschillende stijlen, waaronder slips, shorts en shirts.

Mey Organic

Mey Organic is de duurzame lijn van Mey ondergoed. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen en geproduceerd volgens de GOTS-richtlijnen. Het ondergoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen voor zowel mannen als vrouwen.

Mey Night

Mey Night biedt luxe nachtkleding met comfortabele stoffen. Het assortiment bestaat uit pyjama’s, slaapshirts en shorts.

Mey for Him

De Mey for Him lijn biedt comfortabel en luxe ondergoed voor mannen. De serie bevat stijlen zoals slips, boxershorts en shirts die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

Conclusie

Mey ondergoed is een Duits bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat en bekend staat om zijn comfortabele en duurzame producten van hoge kwaliteit. Het assortiment bevat verschillende lijnen voor zowel mannen als vrouwen, waaronder Mey Noblesse, Mey Emotion, Mey Organic, Mey Night en Mey for Him. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die kwalitatief hoogwaardig en comfortabel ondergoed wil dragen dat lang meegaat.

Veelgestelde Vragen over Mey ondergoed

1. Is Mey ondergoed duurzaam?

Ja, Mey ondergoed doet veel inspanningen om duurzaam geproduceerd ondergoed te maken. Ze werken alleen samen met fabrikanten die dezelfde normen hebben met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. Hun productlijn Mey Organic is gemaakt van 100% biologisch katoen en geproduceerd volgens GOTS richtlijnen.

2. Welke maten biedt Mey ondergoed aan?

Mey ondergoed biedt een breed scala aan maten, van XS tot XXXL in de verschillende series.

3. Moet Mey ondergoed met de hand gewassen worden?

Nee, Mey ondergoed kan in de wasmachine worden gewassen op 40 graden Celsius. Het is echter beter om de wasinstructies van het specifieke product op te volgen.

4. Waar kan ik Mey ondergoed kopen?

Mey ondergoed is verkrijgbaar in hun eigen Mey winkels en op verschillende online websites, waaronder hun eigen website.

5. Biedt Mey ondergoed ook bh’s aan?

Ja, Mey ondergoed heeft verschillende bh’s in het assortiment. De meeste productlijnen bieden bijpassende bh’s aan bij het ondergoed.