Meisjesfiets 26 inch

Fietsen is één van de zaken die Nederland bekendheid heeft gegeven. Naast kaas, klompen en molens weten de meeste mensen in het buitenland dat wij in Nederland graag fietsen. Wanneer onze kinderen ongeveer een jaar of 3 zijn, zullen deze over het algemeen fietsen gaan leren. Eerst op een klein driewielfietsje, dan komt de wat grotere loopfiets in beeld en tenslotte zet je het kind op een grotere fiets met zijwieltjes. Al na een paar maanden op een zijwieltjesfiets geoefend te hebben kunnen de kinderen al behoorlijk fietsen. Met een jaar of 5, 6 fiets je met je kind naar school.

Toch blijkt dat niet ieder kind in Nederland een fiets bezit. Ongeveer 10% doet het zonder dit vervoermiddel. Dit heeft vaak te maken met, niet voldoende geld, maar ook doordat kinderen snel met de auto naar school worden gebracht en omdat kinderen tegenwoordig meer binnen zitten. Hoe jammer is dit, want fietsen is gezond, maakt je zelfstandig en je leert een beetje hoe het verkeer in elkaar zit.

De mooiste producten


Meisjesfiets 26 inch

Vooral wanneer je in een stad woont is het beter om kinderen te leren fietsen. Steden zitten al bomvol met auto’s en wanneer jij je kind steeds naar school brengt met de auto leren ze weinig tot niets van het verkeer. Dus wanneer je het je kunt veroorloven, koop een fiets voor je kind. Meisjesfietsen met een 26 inch wielmaat zijn geschikt voor kinderen van 10 tot ongeveer een jaar of 13.

Bekijk bijvoorbeeld de meisjesfiets Alfa Transportfiets 26 inch. Een prima fiets om mee deel te nemen aan het verkeer. Lange levensduur door het stevige frame en uitgevoerd in een mat zwarte kleur. Handvatten en zadel zijn uitgevoerd in beige. Tijdens het ontwerp van deze fiets is goed nagedacht over veiligheid. De gesloten kettingkast en de reflecterende strepen op de banden zorgen ervoor, dat je in het donker en slecht weer gezien word. Voordeel is dat zowel voor- als achterop een tas kan worden vervoerd.