Meisjesfiets 20 inch

Ieder kind wat woonachtig is in Nederland zou eigenlijk fietsen moeten leren. Meer dan de helft van de Nederlanders kan fietsen en gebruikt dit vervoermiddel om op school of werk te komen. Fietsvakanties worden steeds populairder. Fietsen is gezond en zorgt ervoor dat we op gewicht blijven. Kinderen vanaf een jaar of drie leren hun evenwicht bewaren op een loopfietsje. Een perfect stuk speelgoed waar kinderen mee uit de voeten kunnen. Nadat een kind goed zijn evenwicht kan bewaren is het de beurt aan een échte fiets. Zijwieltjes zijn soms nog wel nodig maar al snel zal het kind zelfstandig kunnen fietsen. Super makkelijk, wanneer je met een paar kinderen naar school moet fietsen. Het is toch prettiger wanneer er eentje zelf op de fiets mee kan.

Meisjesfiets 20 inch

Wanneer je kind zo ongeveer de leeftijd van zes jaar heeft bereikt kan deze al aardig fietsen. Wordt er een nieuwe fiets voor een zesjarige aangeschaft, dan is een 20 inch fiets de maat die perfect bij deze leeftijd past. Er wordt bij de maat van een fiets uitgegaan van leeftijd, lengte en kledingmaat. Is je kind 6 tot 8 jaar oud dan zal het de lengte van 115 cm. hebben bereikt. 20 Inch fietsen passen helemaal bij deze lengte.

Static Cargo meisjesfiets 20 inch Paars -wit

Een fantastische transportfiets die tegen een stootje kan. Een functioneel vervoermiddel waar je van alles mee op de voordrager kunt meenemen. Superhandig! Deze fiets heeft een stoere uitstraling, wat menig meisje geweldig zal vinden. Geen zoete, roze kleurtjes maar een aantrekkelijke paarse tint.

Kinderen groeien ontzettend snel en lijken elke dag wel een paar centimeter de lucht in te schieten. Het is belangrijk om de juiste maat fiets aan te schaffen. Niet te klein maar ook niet te groot. Daarom is de lichaamslengte erg belangrijk. Een té grote fiets kan ongelukken veroorzaken. Kinderen kunnen niet met hun voeten bij de grond en dreigen snel de macht over het stuur te verliezen. Het is dus belangrijk om de juiste maat aan te schaffen.