Maxi Cosi Isofix

Vooral de mensen die net een baby hebben of de ervaring hebben met het vervoer van baby’s, weten dat hét autostoeltje voor de kleintjes een Maxi Cosi moet zijn. Maxi Cosi is een merknaam. Eigenlijk wordt dus elk autostoeltje aangeduid als Maxi Cosi. Dit autostoeltje wordt niet alleen gebruikt in de auto maar kan ook worden vastgeklikt op de kinderwagen. Erg prettig wanneer je kindje in de auto in slaap is gevallen en daarna nog mee moet naar de supermarkt of iets dergelijks. Je klikt het autostoeltje simpel vast op het onderstel van de kinderwagen. Tóch is het beter om de Maxi Cosi alleen te gebruiken als autostoeltje. Daar is het uiteindelijk ook voor bedoeld.

Pebble Maxi Cosi

Dit autostoeltje is bedoeld voor de allerkleinsten onder ons. Pasgeboren baby’s kunnen direct worden vervoerd in dit stoeltje. En zeker tot 12 maanden is het mogelijk je baby in de Pebble te vervoeren. Een comfortabel stoeltje voor het kind en veel gebruiksgemak voor de ouders. De Issofix autogordel houdt de baby stevig op zijn plek.

De mooiste producten


Maxi Cosi AxissFix Authentic Graphite

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.8 van de 5 sterren uit 17 reviews

Maxi Cosi CabrioFix Essential Black

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.8 van de 5 sterren uit 38 reviews

Maxi Cosi Titan Basic Black

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.5 van de 5 sterren uit 30 reviews

Maxi Cosi Pearl Authentic Black

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.7 van de 5 sterren uit 42 reviews

Maxi Cosi AxissFix Authentic Grey

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.8 van de 5 sterren uit 17 reviews

Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Black

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.8 van de 5 sterren uit 6 reviews

Maxi Cosi Isofix

De perfecte basis voor twee groepen kinderen. Kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ongeveer een jaar of 4. De base kan worden geïnstalleerd in de auto en heeft een click en go bevestiging. Isofix is een geweldige bevestiging voor vele autostoeltjes. O.a. de Pebble. Cabriofix en het autostoeltje Pearl, speciaal voor de peuter, kunnen op de Isofix worden bevestigd. De zit- en slaapstanden zorgen voor een optimaal comfortabele houding tijdens het vervoer.

Maxi-Cosi FamilyFix 2 – autostoelbasis op basis van de i-Size-standaard – ISOFIX-bevestiging

Deze bevestiging biedt optimale veiligheid. Perfecte verankering voor de autostoeltjes Rock en Pearl. De FamilyFix2 zorgt er voor, dat het kind op de voorstoel kan worden gesetteld en achterwaarts meereist. Mocht er een eventuele botsing plaatsvinden, dan verkleind dit in ieder geval de klap zienderogen. De juiste bevestiging draagt bij aan relaxte autoritten en veel veiligheid. De strenge veiligheidseisen liggen hier aan ten grondslag.