Maxi Cosi Hoes

Een Maxi-Cosi kiezen is moeilijker dan je denkt. Er zijn enorm veel verschillende stoeltjes voor in de auto en natuurlijk wil jij de meest veilige. Maxi-Cosi is een merk autostoeltje en bij bijna alle ouders wel bekend.

Het is de bedoeling je kind in een veilig stoeltje te gaan vervoeren. Een aantal tips kunnen misschien helpen. Een onderzoek laat weten dat 8 van de 10 kleine kinderen niet op de veiligste manier worden vervoerd. Dit is best wel schokkend! Het zit hem in de losse gordels en een verkeerde installatie van het autostoeltje. Controleer als ouder altijd of je kind wel goed en veilig vast zit.

Een aantal fouten die veel worden gemaakt zijn; een niet correcte installatie van het autostoeltje in de auto. Laat je goed voorlichten en gebruik van te voren de gebruiksaanwijzing.

Vaak zit de gordel gedraaid en zit niet goed vastgeklikt. Ook zitten de riempjes veel te los. Het blijkt dat wanneer anderen, (opa en oma) het kind vervoeren, dit onveilig gebeurt. Zorg dat grootouders weten hoe de sluitingen etc. werken.

Onjuist gebruik van autostoeltjes kan grote gevolgen hebben.

Maxi Cosi autostoelhoezen

Behalve dat baby’s en kleine kinderen zo veilig mogelijk moeten worden vervoerd, is de Maxi Cosi hoezen ook een belangrijk onderdeel van het autostoeltje. Als voorbeeld nemen we de zomerhoes Maxi-Cosi CabrioFix Zomerhoes. Dit is een prettig product omdat het de baby lekker koel houd. Het materiaal waar deze hoes mee is gemaakt is van badstof en heeft een vochtopnemend vermogen. Heerlijk wanneer de temperatuur naar de 30 graden Celcius stijgt. Machine wasbaar.

Maxi Cosi Axiss Autostoelhoes – Lichtgrijs

Deze autohoes is er niet alleen in lichtgrijs maar ook in de kleuren blauw, cool-grey en roze. Een autostoelhoes welke naadloos aansluit op de Axiss autostoel. Het materiaal is badstof en neemt dus veel vocht op. Geeft tevens een goede bescherming van de bekleding van het autostoeltje. Comfortabele hoes die koel aanvoelt.