Mat zwarte verf

Voor elk materiaal wat je mat-zwart wil schilderen is de juiste verf verkrijgbaar. Mat/zwart betekent dat de opgebrachtte verf niet glanst maar een mooie, matte, dekkende uitstraling heeft. Of je nu een groot oppervlak onderhanden wil nemen of smalle raamkozijnen, zwart heeft altijd een wat chique uitstraling en past vrijwel in elk interieur.

Soorten mat-zwarte verf

Tenco Houtcoating Zwart is de meest ideale verf om buitenschilderwerk op houten objecten uit te voeren. Een schuur, schutting of loods wordt door deze verf aan te brengen fraaier en geeft een karakteristieke uitstraling. Is tevens bestand tegen alle weersinvloeden. De basis van deze buitenverf is alkydhars en zwarte pigmenten. Ideaal voor al het buitenschilderwerk.

Schoolbordenverf

Magpaint schoolbordenverf geeft uitkomst wanneer je een meubel, muur of ander object wil beschilderen met deze verf. Beschilderen met deze verf en daarna kun je je boodschappenlijstje met krijt kwijt op het beschilderde attribuut. Prachtig om een deur te beschilderen met deze mat-zwarte verf. Je maakt er een ware krijtborddeur van. Geschikt voor de kleine om zijn tekeningen te creëren en voor jou om niet-vergeten dingen op te schrijven. Behalve in mat-zwart kunnen ook andere kleuren worden gebruikt. Lime, roze en grijs zijn de trendy kleuren van Magpaint.

De mooiste producten


Hermadix Impraline Zwarte Teer - 2,5 liter

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.9 van de 5 sterren uit 26 reviews

spuitverf Mat zwart sneldrogend

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 3.0 van de 5 sterren uit 4 reviews

Zwart-matte spuitlak

Spuitlak is een ideaal hulpmiddel om schoon te werken zonder kwast. Mat-zwart Spectrum spray/paint kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Hittebestendige verf die in een mum van tijd opdroogt. Kras-, schok en stootvast. Ideaal voor houtkachels.

Autolakstift zwart

Hoe vervelend is het wanneer je lelijke plekjes in de mooie, zwarte lak van je auto ontdekt. Gemakkelijk zelf te verhelpen met de Motip 900106 – Auto lakstift. Deze Touch up Lakstift Primer is een hoogwaardig kwaliteitsproduct waar je steenslag, krasjes en kleine schades mee kunt herstellen. Speciaal ontwikkeld om oneffenheden aan autolak te verhelpen. De inhoud is 12ml. en de stift is gemakkelijk in gebruik. Deze verf is op waterbasis.