Marlies Dekkers BH

Sinds we er achter zijn dat het dragen van een BH alleen maar voordelen heeft, is de productie en fashion alleen maar verbeterd. In de jaren ’50 moest je als vrouw tevreden zijn met een wit katoenen product, wat achteraf gezien weinig steun bood. Ook zagen de bh’s er in die jaren onaantrekkelijk uit. Er zijn tegenwoordig een aantal goede redenen om de juiste zorg voor je borsten aan te schaffen.

Kiezen voor de juiste bustehouder

Een goede BH zorgt er voor, dat je borsten de juiste ondersteuning krijgen en er geen rode afdrukken of rare striemen achterlaten wanneer je deze uittrekt. Lichamelijke klachten als rug- en nekpijn kunnen door een goed passend exemplaar aan te schaffen, worden voorkomen.

Als vrouw wil je er, behalve dat een bh de nodige ondersteuning biedt, er ook nog eens sexy en aantrekkelijk uitzien. Elke BH van Marlies Dekkers geeft je deze mogelijkheid. Goede ondersteuning en een geweldige uitstraling.

Comfortabel

Een goed passende bh moet comfortabel zitten. Je moet niet halverwege de dag zoiets hebben van…dat ding moet uit! Tijdens de dag beweeg je heel veel. Wanneer je wat vollere borsten hebt, is het prettig wanneer je bh de boel op een goede manier bij elkaar houd. Een bh moet je eigenlijk niet voelen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Een beetje extra

Even iets meer decolleté creëren of je borsten een boost geven? Met de juiste bh is dit te realiseren. Een subtiele lift met een beugel-bh kan meer zelfvertrouwen geven voor vrouwen met een kleine cup-maat.

De mooiste producten


Marlies Dekkers

De kenmerkende bandjes die de lingerie van Marlies Dekkers steeds laat zien, accentueren de borsten op subtiele en tevens sexy manier. De collectie van Dekkers wordt elk seizoen vernieuwd maar laten de zo bekende bandjes steeds weer zien. Vrouwen voelen zich vrij en krijgen zelfvertrouwen door deze lingerie. Design, zienswijze en pasvorm blijven steeds weer terugkomen in de collecties van Marlies. De bh’s zijn voor veel vrouwen toegankelijk en betaalbaar. Geen duur ondergoed  maar mooie lingerie die bereikbaar is voor elke vrouw.