Mario Versiering

Mario is een iconisch personage dat is ontstaan in de jaren tachtig en sindsdien geliefd is bij mensen van alle leeftijden over de hele wereld. Het is dan ook geen verrassing dat Mario-thema feestjes populair zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Er zijn genoeg manieren om je feestruimte om te toveren tot een echte Mario wereld, van de tafeldecoraties tot aan de muurversieringen.

Allereerst is het belangrijk om te beginnen met de basisversieringen. Dit betekent tafellakens, servetten, borden en bekers met een Mario-thema. Er zijn tal van websites die deze producten aanbieden, maar je kunt ze ook vinden bij speciaalzaken of feestwinkels. Kies voor een rode kleur die past bij de kleding van Mario en natuurlijk het rode Mushroom Kingdom waar hij woont. Voeg enkele afbeeldingen van Mario en zijn vrienden toe om het geheel af te maken.

Naast de basisversieringen kun je ook denken aan persoonlijke decoraties, zoals een Mario-verjaardagsbanner. Deze kun je gemakkelijk online bestellen of, als je creatief bent, zelf maken met wat kartonnen letters en gekleurd papier. Daarnaast kun je denken aan ballonnen met Mario-thema, deze kun je bijvoorbeeld ophangen in de feestruimte of gebruiken als tafeldecoratie.

Muurdecoraties zijn ook een belangrijk onderdeel van de Mario-versieringen. Zoek op internet naar Mario-thema posters die je op kunt hangen aan de muren van de feestruimte. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een decoratie te maken. Bijvoorbeeld met behulp van printables. Op internet zijn vele gratis printables te vinden zoals kleurplaten en aankleedfiguren van de Mario personages. Plak deze aan elkaar en je hebt een levensgrote Mario of Luigi in de feestruimte staan.

Voor de feestgangers kun je ook denken aan kleine Mario-goodiebags gevuld met kleine cadeautjes. Denk hierbij aan Mario buttons, Mario snoepjes, kleine Mario poppetjes of Mario ballonnen. Deze goodiebags kun je op de tafel zetten of uitdelen aan het einde van het feest.

Kortom, er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om Mario-versieringen. Of je nu kiest voor een simpel Mario thema of een meer uitgebreide versiering, met wat creativiteit en de juiste benodigdheden kan je er een waar Mario-feestje van maken. Het belangrijkste is om plezier te hebben en de verjaardag van de jarige te vieren op z’n Mario’s!