Marc Jacobs Parfum

Al jaren worden door mensen geurtjes en parfum gebruikt. Tegenwoordig is een lekkere geur in huis of op je eigen lichaam een must. Geuren zeggen iets over mensen. Zo zijn er frisse en bloemige geuren maar ook zware parfum’s en sexy luchtjes. Als mens willen wij lekker ruiken en ons aantrekkelijk voelen.

Zelfvertrouwen

Iemand die lekker ruikt heeft meer mensen om zich heen dan iemand die een slechte hygiëne heeft. Wanneer een persoon,  zowel mannen als vrouwen, parfum draagt doet dat iets met het zelfvertrouwen.

Geur en geheugen heeft alles met elkaar te maken. Ruik je bijvoorbeeld chocolade en vanille, dan herinner je direct de geur van de taarten die je moeder altijd bakte toen je nog een kind was. Wandel je een fietsenzaak binnen dan hangt daar altijd zo’n bepaalde geur die ook altijd bij je oom in zijn fietsenwinkel hing. Je hersenen leggen gelijk de link naar je oom en tante die óók een fietsenwinkel hadden en waar je als kind dikwijls kwam.

Honderden geuren verbinden jou met positieve herinneringen. Zo is dat ook met een bepaald parfum wat je graag gebruikt.

Marc Jacobs

Marc Jacobs is een invloedrijk modeontwerper die een bepaald instinct heeft om te weten wat vrouwen willen. Deze ontwerper verrast vrouwen steeds weer met zijn baanbrekende kledingontwerpen, designs en zijn kenmerkende parfums. Onder andere eau de toilette Daisy is een echte klassieker geworden.

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet

Daisy Love zit ten eerste al in een prachtig flesje. Op de dop is een grote bloem gesitueerd. En dit geeft ook direct aan dat het flesje een heerlijke bloemige geur moet bevatten. Verkrijgbaar in flesjes van 30, 50 en 100 ml. De geur van Daisy Love heeft een onverwacht, zoet, fris aroma. Witte frambozen, zachte geurige bloemen en een vleugje muskus dompelen je onder in een verleidelijke sfeer.