Makita Accu Decoupeerzaag

De meest multifunctionele zaag is de decoupeerzaag. Eigenlijk zou elk huishouden dit stuk gereedschap in huis moeten hebben. Er kunnen fijne zaagklusjes mee worden uitgevoerd, zoals het uitzagen van cirkels. Ook hoeken afronden en kleine happen uit een stuk materiaal zagen behoort tot de mogelijkheden. Is het de bedoeling om recht-toe, recht-aan te zagen, dan kan beter gebruik worden gemaakt van een afkortzaag of cirkelzaag.

Welk materiaal kan met de decoupeerzaag worden gezaagd

Je kunt met een decoupeerzaag bijna alle materialen zagen. Van kunststof tot houten balken. Voor bijna elke doorsnee klus kan de decoupeerzaag goede diensten bewijzen.

Dit stuk gereedschap is zeer wendbaar en zodoende is het  fijne zaagje zeer geschikt om bochten mee te zagen. Ook kan met de decoupeerzaag midden in een plaat materiaal begonnen worden met zagen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een gat in een keukenblad moet zagen. Het doorzagen van PVC-buizen is een fluitje van een cent met een decoupeerzaag

Makita Accu decoupeerzaag

Makita heeft een geweldige collectie decoupeerzagen waarvan de Makita DJV182RTJ Accu Decoupeerzaag 18V 5.0Ah Li-ion een exemplaar is voor de handige klusser. Huis verbouwen of renoveren? Deze Makita heeft alles in zich om je klus tot een goed einde te brengen. Dit handige gereedschap is voorzien van de nieuwste snufjes op klusgebied.

Er worden 2 accu’s meegeleverd zodat je nooit zonder stroom hoeft te zitten. Wanneer de ene accu leeg is gebruik je de accu die je al opgeladen hebt. Wanneer je de lege accu aan de lader legt ben je altijd voorzien van een vol exemplaar. Het vermogen is 50 watt. Deze decoupeerzaag is voorzien van een handig pendelmechanisme, stofafzuiging, geïntegreerde werklamp en een blaasluchtfunctie.

Makita

Makita is één van de beste merken op het gebied van elektrisch gereedschap en komt van oorsprong uit Japan. Inmiddels staan o.a. in landen als China, Canada, Amerika en Duitsland, Makitafabrieken. Professionele producten die ook geschikt zijn voor de huis-tuin en keukenklusser. Voor iedereen is goed gereedschap is het halve werk!