Make Up Pop

Eén van de leukste speelattributen voor meisjes is een pop, die je kunt opmaken of waar je het haar van kunt verzorgen. Meiden van af een jaar of 8 zijn meestal helemaal idolaat van make-up en haren. En voordat ze hun mooie speelpoppen of nog erger, de vriendinnetjes te lijf gaan met mama’s make-up of schaar, is het misschien voor deze dametjes een optie om een mooie opmaakpoppenkop aan te schaffen. Uren in de weer met oogschaduw en krultang zorgt voor veel speelvermaak. Veel meisjes hebben het verzorgende in zich en willen later kapster worden of schoonheidsspecialiste. Een make-up pop is een mooi cadeau waar de toekomstige kapsters wat aan hebben. Oefenen in knippen, krullen maken en vlechten.

Baby born® Sister Styling hoofd

Deze geweldige pop is een aanwinst voor je kleine kapstertje. Dit geweldige stylinghoofd wordt geleverd met 27 accessoires en is 27 cm. hoog. Het borstbeeld staat stevig en kan absoluut niet wegdraaien of omvallen. Je kunt het haar stylen met een mooie vlecht, knot of paardestaart. Het haar is van hoogwaardige kwaliteit. Een roze haarband is onderdeel van de accessoires en kan worden gebruikt om je poppenkop nóg mooier te maken. Wil je kleine vriendin later visagiste worden? Er kan prima worden geoefend met het kleurenpalet om diverse make-upcreaties te maken. De make-up kleuren zijn veilig voor de kinderhuid en zorgen voor een perfect opgemaakte pop.

De make-up pop heeft vele voordelen en stimuleert je kind in motorische vaardigheden. De fantasie wordt aan het werk gezet en een afwisselend rollenspel zorgt voor verbeelding en creativiteit.

Splash-toys

Splash-toys heeft kaphoofd Eva in het assortiment. Met deze pop kun je alle kanten op. De meest modieuze kapsels breng je in vorm met onder andere gekleurde lokken die als accessoires bij Eva worden meegeleverd. Eva is ook in het bezit van een UV-lampje welke je aan een lok kunt vastklemmen. Het resultaat is fantastisch, de haarlokken veranderen steeds weer van kleur.

Je hebt ook de mogelijkheid om de nagels van deze pop te lakken omdat ze twee prachtige armen met handen heeft. Vanaf een jaar of 5 heb je de mogelijkheid om uren met je pop bezig te zijn.