Make Up Organizer

Zakt de moed jou in de schoenen, wanneer je nou net niet de juiste kleur oogmake-up kan vinden in je make-uptas? Je had deze kleur wel maar kunt het niet meer vinden door de ongelooflijke rotzooi in je tas of op je kaptafel. Ook een kap- of make-up tafel kan er slordig en ongeordend uitzien. Er is toch niets prettiger wanneer je al je make-up spulletjes netjes bij elkaar op één plek hebt staan?

Bijna ieder vrouw heeft in meer of mindere mate iets van make-up, om zich ‘s morgens weer een frisse aanblik te geven. Het is fijn wanneer je deze atributen netjes kunt bewaren in een overzichtelijke organizer. Organizers zijn te koop in grote en kleine exemplaren en een prima optie om je dure spulletjes in op te bergen.

Wat is een organizer?

Een make-up organizer is een bak waar je al je spullen in kunt opbergen. Oogpotloden, mascara, oogschaduw, nagellak en vele kwasten kunnen op overzichtelijke wijze in de vakjes worden bewaard. Ook kan een organizer voorzien zijn van kleine laatjes waar je eventueel je sieraden in kunt bewaren. Een make-up organizer is dus een functioneel product en houd de boel netjes!

De mooiste producten


Relaxdays Make-up Organizer

Deze make-up organizer is behalve een prima opbergplek voor al je make-up spulletjes ook geschikt om sieraden in op te bergen. Je kaptafel wordt weer een aantrekkelijke plek om jezelf op te maken. Spulletjes bij de hand en sieraden in de schattige laadjes. Ook kunnen crèmes en doosjes in deze laadjes worden opgeborgen.

Bureau-organizer

Niet alleen te gebruiken voor make-up spulletjes maar ook kantoorartikelen als een pen, schaar, paperclips en punaises een handig product. Heb je een handig opbergartikel nodig voor schroefjes of ander gereedschap als tangetjes en kleine schroevendraaiers, dan is deze organizer zeer geschikt.

Sargon organizer

Deze multifunctionele organizer houdt je kaptafel opgeruimd en krijgt een aantrekkelijke uitstraling. Een fijn product waar je 8 flesjes nagellak en nog meer op simpele wijze in kunt bewaren. Sargon heeft een frisse look die op de moderne tafel een prachtige plek zou hebben!

 

 

.