Make Up Koffer

De vrouwen van tegenwoordig zijn allemaal gevoelig voor spulletjes waar je jezelf mooier mee kunt maken. Make-up is er in vele kleuren en variaties. Ben je een echte fanaat op het gebied van make-up, dan is een make-upkoffer een item wat je echt moet hebben. Alles georganiseerd opbergen.  Overzichtelijk alle kleurtjes oogschaduw en lipstick’s bij elkaar. Welke vrouw wil dat nu niet…Een mooie gevulde make-up koffer voor thuis maar ook wanneer je op reis gaat.

Een deugdelijke make-up koffer moet ruimte bieden aan al je opmaakbenodigdheden. Een geordende koffer bestaat uit verschillende vakken, zodat je producten gescheiden zijn en je alles goed kan terugvinden. Er zijn kleine overzichtelijke koffertjes maar ook make-up trolley’s waar je al je benodigdheden in kwijt kan en kunt vervoeren.

De mooiste producten


84-Delige make-up set

Ben je op zoek naar een betaalbare make-up koffer die ook nog eens is voorzien van 84 opmaakspulletjes? De Briconti make-upkoffer is dan net iets voor jou! Een geïntegreerde spiegel zorgt er voor dat je prima je hele gezicht kunt waarnemen. Penselen, oog- en lippotloden, rouge- en highlighters, plus maar liefst 40 geweldige kleurtjes oogschaduw, zorgen ervoor dat je voorlopig maanden plezier hebt van deze make-upkoffer. Overzichtelijk en compact ingedeeld.

Multifunctionele tas

Ben je op zoek naar een multifunctionele tas voor onder andere make-up en/of visagiespulletjes, kappersbenodigdheden of nagelstylistebenodigdheden dan is de VDD tas een uitkomst! Vele verschillende opbergmogelijkheden. Een handig vakkensysteem, wat je naar eigen inzicht kunt gebruiken. In de deksel is een penselenmap verwerkt, plus nog een extra opbergvak.  Stevige en praktische tas die door middel van een schouderband mee kan worden gedragen. Deze schouderband is op verschillende manieren aan de tas te bevestigen. Een flinke tas van 41 x 31 cm.

Aluminium Koffer Rosé Gold 

Een fantastisch product met een chique uitstraling! Een luxe koffertje van aluminium. Gemakkelijk voor onderweg en op vakantie. Met twee uitschuifbare lades is deze koffer geschikt om make-up in op te bergen maar ook benodigdheden om je nagels te onderhouden. Het sterke handvat en het hoogwaardig aluminium paneel, maken deze koffer extra aantrekkelijk.