Mac in a Sac regenkleding

Wanneer we regelmatig op de fiets zitten of lange wandelingen maken, is in ons kikkerlandje regenkleding een must! Veel jongelui zie je voorbij fietsen terwijl het regent, zonder beschermende regenkleding. Zij vinden het niet hip genoeg en fietsen liever met een, door de wind, zwaaiende paraplu. Mac in a Sac heeft echter wél kleding waarin je comfortabel kunt fietsen en wat er ook nog eens modern uitziet. Het materiaal waar deze regenkleding van is gemaakt, is lichtgewicht, ademend polyester materiaal.

Coating

De coating van een goede regenjas hoort waterdicht te zijn. De regenkleding van Mac in a Sac, biedt 100% waterdichte jacks en broeken, die licht en gemakkelijk draagbaar zijn.

Wat ook erg belangrijk is, zijn de getapte naden van de jassen. Aan de rugzijde van het rugpand is een stay-cool systeem aangebracht. Dit betekent dat de jas een ventilerende werking heeft. Géén natte rug van het zweten wanneer je op je werk of school aanbeland bent.

Winddicht 

Ondanks dat er een ventilerend vermogen in de jas is aangebracht is deze wel winddicht. Vooral tijdens koude en regenachtige herfstdagen zit je warm en comfortabel in je regenjas.

Kleurige Mac in a Sac jassen

De regenjassen van Mac vallen inderdaad op door hun vrolijke tinten. Ook zijn er reflecterende strepen aangebracht zodat je ook bij donker weer, extra opvalt.

Capuchon 

Elke regenjas van dit merk is voorzien van een capuchon. Deze zit in de nekkraag gevouwen. Houdt het hoofd droog wanneer je een regenbui tegenkomt. De koordjes kun je aantrekken onder je kin en zorgen ervoor dat de capuchon niet snel zal afwaaien.

Achter de rits zit een tochtstrook om nog eens extra de wind tegen te houden. Ruime binnenzakken. Met een rits afsluitbare voorzakken. Alle jassen van Mac in a sac zijn verpakt in een handig opbergtasje. Regenkleding van dit merk zijn uitwasbaar in de wasmachine.