Luminarc borden


Luminarc borden zijn zeer populair en worden vaak gebruikt in huizen en restaurants over de hele wereld. Deze borden staan bekend om hun stijlvolle ontwerp, hoge kwaliteit en duurzame constructie. In dit artikel kijken we naar de verschillende soorten Luminarc borden, waarom ze zo populair zijn en waar je op moet letten bij het kopen van deze borden.

Wat zijn Luminarc borden?

Luminarc borden zijn borden die zijn gemaakt door het Franse merk Luminarc. Ze zijn gemaakt van gehard glas dat bestand is tegen schokken en thermische schokken, waardoor ze zeer duurzaam en veilig zijn. Luminarc borden zijn ook vaatwasserbestendig en kunnen in de magnetron worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en ontwerpen om aan alle serviesbehoeften te voldoen.

Waarom zijn Luminarc borden zo populair?

Luminarc borden zijn populair vanwege hun stijlvolle ontwerp, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt voor dagelijks gebruik, voor speciale gelegenheden en in restaurants. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, van klassiek wit tot modern en kleurrijk. Bovendien zijn ze zeer betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar bij veel retailers.

Wat zijn de verschillende soorten Luminarc borden?

Er zijn verschillende soorten Luminarc borden, waaronder dinerborden, ontbijtborden, dessertborden, saladeborden en meer. Elk type bord is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat kunt vinden voor je behoeften. Daarnaast zijn er ook speciale servieslijnen in verschillende ontwerpstijlen om uit te kiezen.

Dinerborden

Dinerborden zijn de grootste borden in de Luminarc-serviesset en zijn ongeveer 27 cm in diameter. Ze zijn perfect voor het serveren van hoofdgerechten, zoals vlees, vis, gevogelte en pasta’s.

Ontbijtborden

Ontbijtborden zijn perfect voor het serveren van ontbijt, brunch of lichte lunches. Ze zijn meestal 20 cm in diameter en kunnen ook worden gebruikt voor desserts en voorgerechten.

Saladeborden

Saladeborden zijn ongeveer 22 cm in diameter en zijn perfect voor het serveren van salades, fruit en andere bijgerechten.

Dessertborden

Dessertborden zijn kleinere borden, meestal 18 cm in diameter, die perfect zijn voor het serveren van desserts, gebak en andere zoete lekkernijen.

Waar moet je op letten bij het kopen van Luminarc borden?

Bij het kopen van Luminarc borden is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

Maat

Zorg ervoor dat je de juiste maat borden koopt voor je behoeften. Dinerborden moeten groot genoeg zijn om een volledige maaltijd te serveren, terwijl ontbijtborden en dessertborden kleiner kunnen zijn.

Stijl

Luminarc borden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en kleurrijk. Kies een stijl die past bij je persoonlijke smaak en de inrichting van je huis.

Kwetsbaarheid

Luminarc borden zijn gemaakt van gehard glas en zijn zeer duurzaam, maar het is nog steeds belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan om breuk te voorkomen.

Aantal

Koop genoeg borden om aan je behoeften te voldoen, of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden. Het is altijd handig om extra borden in huis te hebben voor onverwachte gasten.

Conclusie

Luminarc borden zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar stijlvol, duurzaam en veelzijdig servies. Door op verschillende factoren te letten bij het kopen van deze borden, kun je de juiste set vinden voor je behoeften. Of je nu een compleet servies wilt kopen of een paar extra borden wilt toevoegen aan je bestaande collectie, Luminarc heeft een uitgebreide keuze aan opties beschikbaar.

Veelgestelde vragen

1. Zijn Luminarc borden vaatwasserbestendig?
Ja, Luminarc borden zijn vaatwasserbestendig.

2. Zijn Luminarc borden magnetronbestendig?
Ja, Luminarc borden kunnen veilig worden gebruikt in de magnetron.

3. Hoe duurzaam zijn Luminarc borden?
Luminarc borden zijn zeer duurzaam en bestand tegen schokken en thermische schokken.

4. Kunnen Luminarc borden breken als ze vallen?
Ja, hoewel Luminarc borden bestand zijn tegen schokken, kunnen ze nog steeds breken als ze vallen.

5. Hoeveel Luminarc borden zou ik moeten kopen?
Dit hangt af van je behoeften. Koop genoeg borden om aan je dagelijkse behoeften te voldoen en zorg ervoor dat je extra borden hebt voor speciale gelegenheden of onverwachte gasten.