Love Beauty and Planet

Douchegel en shampoo

Het gebruik van een shampoo en douchegel is sinds de jaren ’60 een gewoonte die wel elke dag weer hanteren. Het is dan ook prettig om aan het einde van de dag onder de douche te springen en je haren en body te verwennen met een heerlijke shampoo en/of douchegel. Ook een douchebeurt in de ochtend is perfect om met een heerlijke douchegel wakker te worden. De Love Beauty and Planet Shampoo Blooming Colour is een natuurlijk verzorgingsproduct voor je haar. Je kunt het elke dag  gebruiken om je haar die frisse glans en geur te geven. De flessen waar de producten van Love, Beauty en Planet in zitten zijn van 100% gerecycled plastic. Goed voor de planeet en prettig voor jou. Muru muru butter & Rose shampoo kan prima worden gebruikt op geverfd haar. De plantaardige ingrediënten zorgen voor een verderlichte haardos die glanst. Ben je helemaal om, door het gebruik van deze shampoo, geef je kapsel dan ook de bijbehorende conditioner behandeling.

Niet elke dag haren wassen

Het zou niet gezond zijn om elke dag je haren te wassen, is een veel gehoorde kreet. Echter met de producten van Love Beauty en Planet is dat geen probleem. Heb je echter een bewerkelijk kapsel en niet altijd zin om iedere dag je lokken te bewerken met shampoo, dan heeft dit merk de Daily Detox Droogshampoo. Een shampoo die zonder water kan worden gebruikt en olie uit je haar verwijdert. De biologische ingrediënten bevatten geen siliconen en kleurstoffen.

Verfrissend

Geen tijd gehad om te douchen en je haar valt slecht en is vettig? Deze droogshampoo is een prima optie om de dag toch met fris en fruitig haar door te komen. De geuren rozemarijn en vetiver zijn verfrissend en houden hun geur de rest van de dag of avond. Tussen de echte wasbeurten door is dit een prima alternatief om je toch fris met gewassen haar te voelen.

Het gebruik is simpel.

Opspuiten, inmasseren en borstelen. Focus je met het inspuiten op de vettigste gedeeltes tussen de haarwortels. Sla nooit de massage over, de droogshampoo zal zich goed kunnen verspreiden. Uitborstelen en klaar!

.