Loopfiets 1 Jaar

Ineens zie je dat je kleine peuter steeds groter wordt en niet meer zo afhankelijk is. Wanneer een kindje nog niet kan lopen heb je het in ieder geval veel drukker met je kind. Gaat de kleine zijn eerste stapjes zetten, dan willen ze graag alles zelf doen. Om de peuter op zijn fietsende leven voor te bereiden, is het leuk en praktisch om een loopfietsje aan te schaffen. Vanaf 1 jaar kunnen de kleintjes zich hier prima mee vermaken.VrijheidHet gebruik van een loopfietsje geeft meer vrijheid aan je kind. Ze kunnen al best wel een afstand afleggen en worden op die manier zelfstandiger. Ook de motoriek gaat met grote stappen vooruit. De peuter moet zijn beentjes bewegen om vooruit te komen en hij/zij leert op de juiste manier zijn evenwicht bewaren.

Loopfietsje aanschaffen

Vanaf ongeveer de eerste verjaardag, kan een loopfietsje met drie wielen worden aangeschaft. Het peutertje blijft zo in evenwicht en kan zich prima voortbewegen.

Heeft de peuter zijn tweede verjaardag gevierd, dan is een loopfietsje met twee wielen een prima keus. Er is al genoeg evenwicht ontwikkeld om zonder omvallen voort te bewegen. Bedenk echter wel dat ieder kind anders is. Het ene kind maakt een snellere ontwikkeling door dan de ander.

2Cycle Mini-Bike Loopfiets 

Deze mini-bike is verkrijgbaar in drie kleuren, wit, blauw en roze. Deze superleuke loopfiets kan vanaf een jaar of 1 worden gebruikt. Aan de voorzijde zitten twee wielen zodat het evenwicht prima kan worden bewaard. Voorzien van antilekbanden. Een leuke loopfiets waar kinderen dol op zijn en waar ze zich uren mee kunnen vermaken.

Vintage Style loopfietsje

Het vintage style loopfietsje heeft 2 wielen en meer geschikt voor de peuter die al goed zijn evenwicht kan bewaren. Vanaf een jaar of twee kan het kind prima naast een wandelende vader of moeder “fietsen”. Deze fiets heeft een retro uitstraling en zorgt er voor, dat bij de peuter de basisbeginselen van het fietsen word bijgebracht!