Little Tikes Auto

Hoe zou je het vinden wanneer je kleine kleuter zelf in een auto kon rijden? Nee, niet je eigen auto maar een vervoermiddel wat hemaal is aangepast aan een klein jongetje of meisje. Little Tikes Auto is speciaal voor kinderen tot 5 jaar en geeft veel plezier aan de kleintjes. Loopauto’s die volkomen veilig zijn en door middel van lopen in beweging wordt gebracht.

Little Tikes auto’s zijn al jaren op de markt en veel  kinderen hebben hier al decennia lang  plezier van gehad. De Little Tikes zijn inmiddels aangepast aan de huidige tijd en de klassieke auto is omgetoverd in vele soorten vervoermiddelen. Vanaf ongeveer anderhalf jaar oud kunnen peuters al aan de slag met hun eigen auto. Dit stuk speelgoed prikkelt de fantasie en je kind beleefd de gekste avonturen.

De kleine brandweerman

Heb jij ook zo’n dreumes van drie die brandweerman wil worden? De Little Tikes Brandweerwagen met Waterspuit is het juiste cadeau voor jou kleine brandweerman. Hij kan nu écht iedereen redden uit een vuurzee. Met de water spuitende slang is het vuurtje snel gedoofd. Een mooi stuk speelgoed, wat voor het buiten in de tuin spelen geschikt is. Vul de watertank met 2 liter water en laat de brandweergast zijn gang gaan. Je hebt er geen kind meer aan.

Voor de meiden (maar zeker ook voor de jongens!)

De Magical Unicorn koets is een supermooi vervoermiddel voor meisjes en jongens die van eenhoorn’s houden. De eenhoorn is al een paar jaar een groot succes onder kinderen. Er zijn dan ook het leukste speelgoed verkrijgbaar in de vorm van de eenhoorn.

De Unicornkoets

De koets is voorzien van een vloertje. Deze kan worden verwijderd om het kind de mogelijkheid te bieden zich met een loopbeweging voor te bewegen. In de hoorn zit een lampje en met de teugels kan het kind de eenhoorn in toom houden! Hij/zij voelt zich een ware prins of prinses!