Little Dutch Keuken

Kleine kinderen vanaf een jaar of 2, 3 helpen graag in de keuken. Alleen kunnen een aantal zaken niet altijd door kinderen worden gedaan. Zoals het snijden met een mes of het bedienen van een oven is voor een peuter of kleuter net iets te veel van het goede. Little Dutch speelgoed heeft veel kinderspeelgoed waar kinderen wel de dingen kunnen doen die in een echte keuken not-done zijn. Het snijden van fruit kan prima met het speelgoed van Little Dutch Keuken worden geoefend. Houten fruit kan met een “echt” houten mes worden doorgesneden! 6 Verschillende stukken fruit zijn samen met een snijplank en houten mesje als set verkrijgbaar. De halve stukken fruit zitten met klittenband aan elkaar, zodat het heel simpel voor een 3-jarige is om deze door te snijden.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is het meest ideale cadeau voor kleine kinderen. Plastic speelgoed heeft een ingewikkeld proces wat niet echt milieuvriendelijk is. Er wordt vaak verf gebruikt wat lood bevat en niet biologisch afbreekbaar is. Je kunt plastic uiteindelijk wel recyclen maar het blijft altijd op deze aarde. Je komt er niet meer van af. Hout daarentegen is veel milieuvriendelijker en duurzamer. Eenmaal speelgoed van hout gekocht, dan zal dit jarenlang meegaan. Little Dutch Keuken kan tot in lengte van jaren door al je kinderen in het gezin worden gebruikt om mee te spelen.

High Tea

Je peuter van 3 vindt het heerlijk om voor jou een kopje thee in te schenken. Het houten theeserviesje is een schattige verzameling attributen, waar je met je vriendjes, vriendinnetjes en mama, van een heerlijke high-tea kunt genieten.

Of heeft je vriendinnetje liever een kopje koffie? Dan is het Little Dutch Houten Koffiezetapparaat precies wat je nodig hebt. Het mint-kleurige koffiezetapparaat wordt met twee koffiekopjes, twee lepeltjes en 5 koffiecupsmaken geleverd. Deze koffieset past precies bij het Little Dutch houten speelgoedkeukentje en kan prima worden gecombineerd met het houten broodrooster. Dit speelgoed is voor kinderen vanaf drie jaar.