Lits Jumeaux Dekbed

De Lits Jumeaux

De Lits jumeaux is een extra groot twee-persoonsbed. Er bestaan ook nog lits jumeaux’s die uit 2 losse bedden bestaat, welke tegen elkaar zijn aangeschoven. Dit kan variëren van twee 80, 90 of 100 cm brede bedden. Heb je twee bedden van elk 100 cm, dan heb je een riant bed wanneer de bedden tegen elkaar aanstaan. Maar liefst twee meter. Een normaal tweepersoonsbed meet 140 cm. breedte.

De mooiste producten


De Lits Jumeaux ven tegenwoordig is een twee-persoonbed wat uit één stuk bestaat. Elke gewenste breedte behoort tot de mogelijkheden. Een voordeel van zo’n breed bed is dat je heerlijk diagonaal kunt liggen. Een nadeel van zo’n groot bed is het verschonen van de dekbedovertrekken en de onderlakens. Misschien is het een optie om dit samen met je medeslaper te doen?

Dekbedmaten

Een flinke Lits Jumeaux heeft natuurlijk grotere dekbedmaten dan een gewoon tweepersoons bed. Heb je hoeslakens nodig dan kun je de maat van je matras aanhouden. Lits Jumeaux dekbedden kunnen een grootte hebben van 240 x 200 tot 220 cm. Is je bed 200 cm breed, dan is een dekbed van 260 cm. geen overbodige luxe.

Dekbedovertrekken

Er zijn een groot aantal dekbedovertrekmerken die online kunnen worden aangeschaft. Bekijk o.a.:

Dreamhouse

De Panther Vibe is een kwaliteits overtrek van Dreamhouse. Antracietkleur en geschikt voor een dekbed van 240 cm breed en 200/220 cm lang. Comfortabel en gemaakt van katoen. Katoen is soepel en zacht en warmteregulerend. Zorgt voor een prima nachtrust. De slopen en het overtrek zijn bedrukt met een aantrekkelijke panterprint. Geschikt voor de moderne slaapkamer. De drukknoopsluiting zorgt er voor dat het dekbed op zijn plaats blijft zitten.

Sleeptime

Ben je iemand die een beetje houd van over de top? Dan is het goudkleurige overtrek Beauty Skin Care van het merk Sleeptime net iets voor jou! Je waant je een prinses wanneer je onder dit dekbedovertrek mag wegdromen. Een stijlvol ontwerp voor mensen die van glitter en glanzende stoffen houden. Dit dekbedovertrek is volledig antiallergeen en heeft een polijstende werking op je huid. Kalmeert en werkt verkoelend wanneer je huid vurig aanvoelt. Heerlijk uitgerust wakker worden in je glamourbedje!