Light and Living lampen

Een belangrijke toevoeging in je interieur is verlichting. Een woning kan niet zonder lichtpunten. Niet alleen om de weg in het donker te vinden, maar ook geeft licht sfeer en gezelligheid. Wanneer je een huis moet gaan inrichten is het prettig om als eerste een aantal basisverlichtingspunten aan te brengen.

De basis

De keuken

Belangrijke plekken om licht aan te brengen is boven het aanrecht en het kookgedeelte. Staat er een eettafel in de keuken dan is het zinvol om her een tweetal hanglampen op te hangen. Ben je een liefhebber van stoffen lampenkappen, dan zijn Light en Living lampenkappen de juiste keus. De Light & Living Gemstone – Cilinder Lampenkap – Antraciet is een mooi voorbeeld om als lampenkap in de keuken te gebruiken. Geeft een warm, rustgevend licht wanneer je met je gezin aan het ontbijt zit.

De woonkamer

In de woonkamer verblijf je om lekker te zitten en uit te rusten na een vermoeiende dag. Verlichtingspunten die sfeer uitstralen horen hier natuurlijk bij. Naast een luie stoel is het heerlijk om een staande schemerlamp neer te zetten en relaxt te genieten van een mooi televisieprogramma. Ben je een liefhebber van natuurlijke materialen, dan is de Light & Living Livigno lampenkap in okergeel net wat je zoekt. Dit handgemaakte product is verkrijgbaar in verschillende tinten en heeft een natuurlijke uitstraling dankzij het linnen materiaal. Met de hand gemaakt en past op iedere lampenvoet van Light en Living.

De slaapkamer

Een slaapkamer is niet alleen een ruimte waar je slaapt. Deze kamer heeft wel wat romantische accenten nodig. Prettig om bij te luieren en tv. te kijken. Een landelijke slaapkamer is helemaal af met een mooie lampenkap van Light en Living. Kies voor de wat kleinere lampenkapjes zodat deze mooi tot hun recht komen op een nachtkastje. De cilinderlampenkap van 30 x 30 cm is verkrijgbaar in een groot aantal tinten. Parrot jungle is een trendy lampenkap die in een jungle interieur prima zou passen. Deze kleine lampenkap (30 x 21cm) heeft een mooie afbeelding van aapjes en bloemen.

De mooiste producten