Lifa Living Gordijnen

Wil je meer privacy in je interieur of slaapkamer? Gordijnen zijn dan de eerste keus. Het geeft niet alleen voordeel om privacy te creëren maar zorgen ook voor demping en een isolerende werking. Gordijnen zijn te koop in vele kleuren en materialen. Er is altijd een passend product voor jou living.

Gordijnen hebben meer voordelen ten opzichte van andere raambekleding als rolgordijn of jaloezieën. Een gordijn heeft een meer isolerende functie. Dempen van geluiden zorgt voor een betere akoestiek. Gordijnen kunnen heel erg bepalend zijn voor de sfeer. Laat je een gordijn tot op de grond hangen of liever tot net boven de vensterbank. Beide manieren hebben weer een andere uitstraling. Ook de plooien kunnen cruciaal zijn voor de uitstraling. Gebruik je een dubbele plooi of juiste een enkele.. Met Lifa Living gordijnen, haal je in ieder geval de juiste sfeer in huis.

De mooiste producten


Verduisterende gordijnen

De slaapkamer moet donker zijn, wanneer je gaat slapen. In de zomermaanden is het nog lang licht, zelf een periode zal om 22.30 uur het nog niet echt donker zijn. Je moet echter de volgende ochtend weer vroeg op, dus een donkere slaapkamer is écht nodig om in slaap te vallen. Ook wanneer je nachtdiensten werkt en je overdag moet slapen is een donkere slaapkamer een pré.

Lifa Living heeft verduisterende en geluiddempende gordijnen die je slaapkamer geheel in donker hullen. Ook geluiden van buitenaf worden zodanig gedempt dat je minder last hebt van voorbij rijdende auto’s en scooters. Lifa Living zal zeker helpen om te genieten van een goede nachtrust. Gordijnen van Lifa die verduisterend zijn worden 3-laags geweven. Gemaakt van 100% stevig polyester. De blauwe gordijnen van dit merk zijn prachtig van kleur en kunnen behalve in de slaapkamer ook goed worden gebruikt in de woonkamer. Kant en klaar gordijnen die voorzien zijn van ringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.