lidl houten speelgoed

Plastic speelgoed is vele malen goedkoper, dan speelgoed gemaakt van een natuur product. Echter, speelgoed van natuurlijk materiaal, gaat vele jaren mee. Is dus erg duurzaam. Het is in tegenstelling tot plastic speelgoed, verantwoord materiaal. Met respect voor de bossen is houten speelgoed erg populair aan het worden. Houten speelgoed met een FSC-hout label is het meest ecologisch verantwoorde speelgoed.

Lidl houten speelgoed

Houten speelgoed heeft een veel fraaier uiterlijk dan het koude plastic. Leuker en aantrekkelijker voor kinderen. Bekijk bijvoorbeeld garage Woody, gemaakt van hout met een klein beetje kunststof onderdelen. Is inclusief twee auto’s dus je kunt er gelijk mee aan de gang. Lekker spelen met een houten garage en wanneer broertje of zusje de leeftijd heeft om met een garage te spelen is dit object er zeker nog wel. Plastic gaat vaak snel scheuren en is na een paar keer intensief spelen kapot. Plastic komt dan op de grote plasticberg en vervuild hiermee het milieu. Kiezen voor hout is veel slimmer!

Sfeer en degelijkheid

Het is net als met houten meubels, er gaat sfeer en warmte van uit. Van generatie op generatie kan met houten speelgoed worden gespeeld. De neutrale kleuren geven het speelgoed een warme, zachte uitstraling.

Grote Houten Parkeergarage met Autowasstraat, Benzinestation, Lift, 4 Auto’s en een Helicopter

Een fantastisch stuk speelgoed voor jongens en meisjes. Er zitten 27 elementen in deze garage. Carwash, loketje, auto’s van hout, benzinestation enz.enz. Elke peuter die van auto’s en garages houdt zal helemaal idolaat zijn van dit speelgoed. Tijdloos en de schoonheid van het hout is tevens onschadelijk voor het kind. Beschilderd met natuurlijke kleuren verf, die absoluut geen gifstoffen bevat.

Veilig en realistisch

Houten speelgoed is altijd veiliger voor het kind, dan plastic. Bevat geen scherpe onderdelen en hoeken waar de peuter zich aan kan stoten of verwonden. De realiteit wordt met deze garage perfect weerspiegelt. Er is een eerste en tweede niveau, waarop cars zich kunnen bewegen. Het helikopterplatform is op de bovenste verdieping.

Deze speelset is voorzien van EN71- en CE-certificaten.