Lichtsnoeren voor buiten met 15 20 meter snoer


Wat is er mooier dan op een warme zomeravond buiten te zitten, omringd door sfeervolle lichtjes? Een lichtsnoer voor buiten kan een mooie toevoeging zijn aan je terras, balkon of veranda. Maar wat als je een groot buitenoppervlak hebt en op zoek bent naar een lichtsnoer met een lang snoer van 15-20 meter? In dit artikel bespreken we de beste opties voor lichtsnoeren voor buiten met 15-20 meter snoer.

Voordelen van lichtsnoeren voor buiten

Voordat we ingaan op de opties voor lichtsnoeren met een lang snoer, willen we eerst de voordelen van een lichtsnoer voor buiten bespreken. Zo creëert een lichtsnoer voor buiten niet alleen extra sfeer en gezelligheid, maar kan het ook praktisch zijn voor het verlichten van buitengebieden, zoals het pad naar de voordeur of de tuin.

Waar moet je op letten bij het kopen van een lichtsnoer voor buiten?

Bij het kopen van een lichtsnoer voor buiten zijn er een aantal belangrijke zaken om op te letten. Zo moet het snoer weerbestendig zijn, aangezien het lichtsnoer natuurlijk in weer en wind komt te hangen. Ook is het belangrijk om te kijken naar het aantal branduren en de energie-efficiëntie van de lampjes.

Opties voor lichtsnoeren voor buiten met 15-20 meter snoer

Hieronder bespreken we een aantal opties voor lichtsnoeren voor buiten met een lang snoer, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw buitenruimte.

1. Konstsmide LED Partysnoer

Het Konstsmide LED Partysnoer is een lichtsnoer met maar liefst 20 meter snoer en 80 LED-lampjes. Het snoer is weerbestendig, geschikt voor buiten en heeft een groene kleur, zodat het mooi weggewerkt kan worden tussen de bomen en struiken.

2. Lumineo Lichtsnoer

Ook het Lumineo Lichtsnoer biedt met 15 meter snoer voldoende lengte voor buiten. Het lichtsnoer heeft 50 LED-lampjes en is geschikt voor alle weersomstandigheden.

3. Garden Lights Partysnoer

Het Garden Lights Partysnoer heeft eveneens 15 meter snoer en 15 LED-lampjes. Het lichtsnoer is speciaal ontworpen voor buiten en ook verkrijgbaar in een variant met warm witte lampjes.

4. Luxform LED Partysnoer

Het Luxform LED Partysnoer heeft 20 meter snoer en 80 LED-lampjes. Het snoer is spatwaterdicht en daarmee geschikt voor buiten gebruik. Bovendien kun je het snoer dimmen, zodat je de sfeer nog beter kunt afstemmen op het moment.

5. B-right Lichtsnoer

Het B-right Lichtsnoer heeft 20 meter snoer en 80 LED-lampjes. Het snoer is waterbestendig en geschikt voor buiten gebruik. Het lichtsnoer heeft een warm witte kleur en is energie-efficiënt.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een lichtsnoer voor buiten met een lang snoer, zijn er voldoende opties beschikbaar. Let bij je keuze vooral op de weerbestendigheid en energie-efficiëntie van het lichtsnoer, zodat je lang van de sfeervolle verlichting kunt genieten.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel branduren hebben de lampjes van het Konstsmide LED Partysnoer?
Het Konstsmide LED Partysnoer heeft lampjes met een totale levensduur van 50.000 uur.

2. Hoeveel LED-lampjes heeft het Lumineo Lichtsnoer?
Het Lumineo Lichtsnoer heeft 50 LED-lampjes.

3. Is het Garden Lights Partysnoer verkrijgbaar in meerdere kleuren?
Ja, het Garden Lights Partysnoer is verkrijgbaar in een variant met witte lampjes en een variant met warm witte lampjes.

4. Kan het Luxform LED Partysnoer gedimd worden?
Ja, het Luxform LED Partysnoer is dimbaar.

5. Zijn de lampjes van het B-right Lichtsnoer vervangbaar?
Nee, de lampjes van het B-right Lichtsnoer zijn niet vervangbaar.