Leren Handschoenen Heren

De keus om een paar goede handschoenen voor heren aan te schaffen is groot. Zo zijn er synthetische exemplaren maar ook prachtige handschoenen van natuurlijke materialen. Onder natuurlijke materialen worden wol en leder gezien.

Synthetisch 

Synthetische handschoenen zijn best prettig omdat ze naadloos zijn. Ook kunnen synthetische handschoenen worden gereinigd in de wasmachine en zijn over het algemeen goedkoper dan leren handschoenen. Ze bieden over de gehele hand en vingers voldoende bescherming tegen kou. Synthetische handschoenen zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Denk maar eens aan knalroze of groen. Leren handschoenen zijn het mooist in natuurlijke kleuren. Nadelen zijn o.a. dat goedkopere synthetische handschoenen snel aan kwaliteit inboeten en aan slijtage onderhevig zijn. Ook wordt bij het dragen van handschoenen gemaakt van synthetisch materiaal slecht transpiratie afgevoerde.

Wol

Wollen, gebreide handschoenen kunnen heerlijk zitten zolang ze maar niet vochtig worden. Natte, wollen handschoenen geven totaal geen warmte en ruiken ook niet echt lekker meer. Wollen handschoenen zijn meestal verkrijgbaar in wanten. De vingers en duim zijn gescheiden. Handschoenen hebben bedekking voor elke vinger apart. Wanten zijn prettig voor mensen die snel te lijden hebben van koude vingers. Omdat de vingers bij elkaar zitten blijven ze warm.

De mooiste producten


Leren handschoenen voor heren

Leren handschoenen voor heren moeten er stijlvol uitzien, comfortabel zitten en goed beschermen tegen kou. Een natuurlijk product is ten opzichte van een synthetisch artikel meestal duurzamer en beter. Leren handschoenen hebben een gestijlde uitstraling. Ook is leer hittebestendig. En wanneer het koud buiten is geven ze een goede isolatie voor je handen. Comfortabel, bij elke jas en outfit kan met een leren handschoen gecombineerd worden.

Mae Heren Touchscreen

Ben je op zoek naar een mooi, paar leren handschoenen, dan zijn de Mae heren touchscreen handschoenen een fantastisch exemplaar uit de collectie van Mae. Chique uitvoering naast een heerlijke warme en comfortabele handschoen. Deze handschoenen zijn gemaakt van echt leder en gevoerd met heerlijke warme wol. Echt een eyecatcher voor de stijlvolle man. Je kunt nog steeds goed je telefoon bedienen. Het zijn handschoenen die wel wat klein vallen dus een maatje ruimer bestellen!