Lego Friends Kermis

Lego, daar kan iedereen mee spelen. Van jong tot oud! Er is al lego voor de allerkleinsten onder ons. Dit is het duplo-lego. Grotere stenen om met kleine knuistjes wat moois mee te maken. En dan is er natuurlijk de lego waar een thema aan vast zit. Dit is voor de al wat oudere kinderen. Voor volwassenen zijn er ook supermooie legosamenstellingen. Denk hierbij aan Starwars, reizen en geschiedenis, sport en gaming.

Lego Friends

Lego friends heeft een aantal fantastische producten op de markt gebracht. Deze lego is bestemd voor zowel jongens als meisjes. Denk hierbij aan kermisattracties, Hart lake cityresort, Mia’s zwembadfeest- en boomhut en speciaal voor de avonturiers de Friends Legoboot!

Creativiteit met lego ontwikkelen

Vanaf een jaar of twee kunnen kinderen al helemaal opgaan in hun duplo. De fijne motoriek wordt ontwikkeld en een kind krijgt fantasie wanneer het met lego aan de gang gaat. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Eigenlijk kan met lego alles worden gebouwd!

Alleen spelen met lego is leuk maar ook samen een legoberg omtoveren tot een waar kunstwerk is geweldig. Door lego leer je samenwerken en delen. Naar elkaar kijken en je creativiteit ontwikkelen.

LEGO Friends Reddingsboot

De Lego Friends reddingsboot heeft alle onderdelen om een bloedstollend spel te spelen en om een spannende reddingsboot te bouwen. 3 Minipoppetjes en Zobo de robot zorgen voor een avontuur die alles te maken heeft met eiland, strand, scheepswrak en schatkist.

Bevat accessoires die je helpen dit avontuur te overleven. Denk daarbij aan een schatkaart, koraal en zeedierelementen, een onderwatercamera, duikhelm, zwemvliezen enz.enz. Met dit reddingsbootspeelgoed voelt je kind zich een echte held!

LEGO Friends Heartlake City Pier met Kermisattracties 

Wie houdt er nu niet van de kermis? Iedereen toch? Spanning en sensaties beleven met de Lego Friends kermisattracties. Alle elementen bieden een dag vol kermisplezier. Deze speelset bevat o.a. een rad van fortuin, een eetkraampje een draaimolen en een piratenspookschip-attractie.