Lego Duplo Trein

Het beste speelgoed voor de ontwikkeling en de motorriek is Lego. De jongste kinderen beginnen met Duplolego. Deze soort bestaat uit grote legoblokken die gemakkelijk op elkaar kunnen worden gelegd. Wanneer kinderen ouder worden gaan ze aan de slag met de kleinere legosteentjes. Dit is dan weer een uitdaging voor kinderen vanaf een jaar of 4-5. De fijne motorriek wordt op deze manier ontwikkeld en dit geeft weer voordelen om beter te leren schrijven.

Creativiteit

Met lego duplo kunnen de mooiste objecten worden gebouwd. Kinderen kunnen dan nadenken over het ontwerp en het stimuleert dus de verbeeldingskracht. Natuurlijk is het leuk om een instructievoorbeeld te hebben, maar daar naast is het slim om losse lego of duploblokken aan te schaffen. Kinderen maken dan al snel hun eigen bouwwerken.

Vanaf 2 jaar

Heb je een klein jongetje of meisje wat helemaal idolaat is van treinen? Geef als cadeau voor kerst of verjaardag een LEGO DUPLO Goederentrein. Geweldige legovariant die kan worden aangevuld met een groot aantal onderdelen als treinrails en verschillende soorten treinen. Alle sets kunnen met elkaar worden gecombineerd.

De stoomtrein van duplo

Voor de jongste kinderen is het gemakkelijk om deze stoomtrein te bedienen. De duwen en rijden motor, is perfect voor de kleine kinderknuistjes. Een klein duwtje vooruit of achteruit zet de trein in beweging. Je stopt hem door de stoomtrein te pakken en van de rails af te tillen. Deze set heeft 5 gekleurde actiestenen die de trein kunnen laten toeteren en bijvoorbeeld te laten pauzeren om te tanken.

Er is een optionele app waar je als ouder de vele speelmogelijkheden kunt ontdekken. De trein kan hiermee zelfs op afstand worden bediend. Samen met je peuter spelen en ontdekken hoe leuk deze treinen duplo set is!

Treinrails

Heeft je peuter echt de smaak te pakken dan kan er uitgebreid worden met verschillende onderdelen. Meer mogelijkheden en meer plezier! De set LEGO® DUPLO® set 10882 Treinrails bevat een spoorwegovergang, wissels, eindpunten, gebogen en rechte railelementen. Fantastisch om je kind nog meer speelplezier te geven.