Lego City Brandweer

Alle kleine jongetjes van een jaar of 3 willen later brandweerman worden. Het lijkt hen een stoer beroep om mensen uit brandende huizen te redden en te spuiten met de brandweerspuit. Het is dan ook een beroep waar je als kind over kunt dromen. Heerlijk voor de kleuter om alvast kennis te maken met allerlei speelgoed wat met het beroep brandweerman te maken heeft. Verkleedspullen, brandweerauto’s maar ook Lego hebben allerlei aspecten die met het beroep te maken hebben. Lego City Brandweer heeft een grote keus aan lego waar de kleine brandweerman zijn hart mee kan ophalen.

De brandweerkazerne

Een belangrijke locatie waar de brandweerman werkt, is de kazerne. Vanuit de brandweerkazerne gaat de brandweerauto met loeiende sirene naar een brand in de stad. Lego biedt vele mogelijkheden om een echte brand na te spelen. Het in elkaar zetten van de legopopjes en auto’s zijn voor ieder kind te doen. Op de legodoosjes staat de leeftijd vanaf (leeftijd) vermeld. Handig wanneer er een leuk cadeautje voor een jarig kind gekocht moet worden.

Lego City brandweerhelikopter

De brandweerhelikopter is met een felle uitslaande brand een prima object, om te gebruiken wanneer er mensen moeten worden gered en het vuur moet worden gedoofd. De Lego City brandweerhelikopter bestaat uit 93 onderdelen die door een 12-jarige prima in elkaar kan worden gezet. Deze speelset bestaat uit een speelgoedhelikopter een quad en nog veel meer aantrekkelijk speelgoed. Krijgt het kind deze doos cadeau dan zal hij of zij direct plezier hebben met de echt vliegende helikopter. De doos bevat drie minifiguren waaronder de brandweerpiloot. Brandweercommadant Freya McCloud is de Lego city tv-heldin die ook in de speelset aanwezig is.

Lego City Luchtpolitie

Tijdens een grote brand kun je niet zonder de luchtpolitie. Met Lego City ervaar je de juiste actie in de lucht. De speelset luchtpolitie van Lego bevat een drone die elke beweging kan waarnemen. Met Lego City speelgoed beleef je dag in dag uit, spannende momenten.