Lay Z Spa

Het is heerlijk wanneer je je eigen spa mag bezitten. Veel mensen denken dat dit onbetaalbaar is. Toch zijn er ook mogelijkheden om een jacuzzi aan te schaffen die je wel kunt betalen en ook nog kwaliteit heeft. Maar waarom zou je eigenlijk een spa moeten aanschaffen?

Luxe

Wanneer je een spa aanschaft haal je toch wel wat luxe in huis.. Hoewel in huis? Een jacuzzi zet je natuurlijk buiten neer. Lekker in het warme water terwijl de buitenlucht niet meer dan 10 graden aangeeft. Voor zowel het lichamelijke als het psychische proces biedt een spa vele voordelen. Het helpt mensen met reuma, osteoperose en spasme te ontspannen. Rustgevende relaxmomenten, ook wanneer je geen lichamelijke ongemakken hebt. Genieten van de bubbels, die je voeten op prettige manier een massage geven. Ultieme ontspanning en een verbeterde gemoedstoestand zijn het gevolg.

Spieren

Warmte zorgt er voor dat spieren kunnen bijkomen. De warmte van een jacuzzi zorgt voor een weldadige ontspanning van je spieren. De bloedcirculatie wordt beter en afvalstoffen worden afgevoerd. Elke dag 20 minuten in je jacuzzi en je zult verbetering gaan bemerken. Spierpijn verdwijnt en je wordt zienderogen fitter.

Ook heerlijk om samen of met vrienden een avondje door te brengen in je eigen wellness. Met een hapje, een drankje en deze heerlijke bubbelende spa kan jullie avond niet meer stuk.

Bestrijden van spierpijn

Hoe prettig is het om van je stramme, wat overbelast spierstelsel, weer een soepel geheel te krijgen. Je hebt een zware voetbalwedstrijd gehad en verlangt hierna naar warmte en ontspanning. Heerlijk om thuis bij te komen in je Lay-Z Spa Jacuzzi Tahiti met LED verlichting. Deze spa is geschikt voor 2 tot 4 personen.  De filterpomp zorgt voor de bubbels en de verwarming van deze jacuzzi. Ook dient de pomp om de spa leeg te laten lopen. Deze jacuzzi is een opblaasbaar model en kan snel en simpel worden opgeborgen.