Laura Ashley Servies

Laura Ashley is een bedrijf dat zich al meer dan 65 jaar op de markt begeeft, met serviezen en typisch Engelse producten. De oprichting van dit bedrijf vond plaats in 1953 en werd door Bernard Ashley en zijn vrouw Laura de volgende 20 jaar gebracht tot een internationale winkelketen. Laura Ashley ontwierp o.a. servetten, tafellopers en theedoeken. Ook hoofddoeken behoorde tot haar ontwerpen. Doordat Audrey Hepburn in de film “Roman Holiday” verscheen met een hoofddoek van Ashley, werd het merk wereldberoemd en verkocht in winkels en via postorderverkoop. Laura Ashley was tot haar dood verantwoordelijk voor de typische Ashley prints, die de winkelketen zoveel succes bracht.

Laura Ashley servies

Het typische blauw/witte servies van Laura Ashley is nog steeds erg populair. De prints zijn dan ook prachtig en passen in vrijwel elk huishouden. Ben je een liefhebber van Ashley servies dan heb je verschillende opties. Een 64-delig servies aanschaffen of langzamerhand gaan verzamelen. Verzamelen is leuk en op die manier verdeel je de kosten een beetje. Wil je echter direct een mooi servies op tafel dan schaf je je het servies aan wat geschikt is voor 8 personen.

64-delig servies Laura Ashley

Nodig je mensen graag uit voor een lekker etentje, dan is dit het juiste servies. Hoogwaardig porseleinen borden, schaaltjes en kommen die prachtig staan op een mooi gedekte tafel. Dit serviesgoed is met zijn tijd meegegaan want het is vaatwasmachinebestendig en het kan in de magnetron. De serviesset bevat borden, kommen, minimokjes en eierdoppen.

Laura Ashley servies los aanschaffen

Om je servies aan te vullen of omdat je de borden van Ashley zo mooi vindt, kunnen onderdelen apart besteld worden. Als voorbeeld, de Laura Ashley Blueprint Schaal China Rose. Een fantastische schaal met een diameter van 24 cm. Een gezellig gedekte tafel is helemaal compleet met deze schaal. Je kunt er een salade in serveren of gebruiken als broodmandje bij het ontbijt. Maar natuurlijk met vers fruit zal deze schaal niet misstaan in je keuken.