Lange Regenjas Dames

Bescherming tegen de regen

Je woont in Nederland, dan weet je dat een regenjas niet mag ontbreken in je garderobekast. Er zijn dagen dat het niet meer ophoud met pijpenstelen regen. Een lange regenjas is dan ├ęcht wat je nodig hebt. Opspattende druppels hebben dan geen grip meer op je mooie pantalon. En zeker wanneer je nog een paar degelijke laarzen aantrekt blijf je van top tot teen droog.

Uitstraling

Jarenlang waren regenjassen voor dames niet echt een kledingstuk waar je graag in liep. Ten eerste waren de kleuren niet mooi en ten tweede zweette je je het apenzuur. Dat is helemaal veranderd. Tegenwoordig zijn regenjassen van prima materialen gemaakt die vocht en wind tegenhouden. Zo’n jas is comfortabel en beschermt je de hele dag tegen nattigheid!

De AGU Seq regenjas

Deze regenjas is eigenlijk een regenjas en poncho in een. Extra bescherming bij regenbuien. Deze jas heeft een chique, stijlvol uiterlijk met een slanke snit. De onderzijde aan de voorkant, kun je als poncho over het stuur van je fiets draperen. Hoe makkelijk is dat. Een prima regenjas voor Nederlandse weersomstandigheden. Transpireren is met deze jas verleden tijd. Aan de achterzijde is namelijk een paneel met ventilatie verwerkt. Capuchon is naar wens op jouw hoofd instelbaar evenals de manchetten. Deze zijn door middel van klittenband op de juiste polsbreedte te brengen.

Tips!

Een aantal tips kunnen je helpen wanneer je een regenjas gaat aanschaffen,

Wanneer je een regenjas aanschaft, let er dan op dat de regen geen kans krijgt om naar binnen te waaien. Klittenband is in ieder geval veel beter dan drukknopen.

De kraag moet goed aansluiten. Op die manier ontsnapt er geen lichaamswarmte en sijpelt er geen water naar binnen.

Het is belangrijk dat kou en regen niet door mouwen naar binnen kunnen. Bij de polsen moet het goed afsluiten.

Zakken moeten goed kunnen worden afgesloten door middel van een goede rits of overslag.