Lampe Berger Navulling

Parfum verspreiden en de lucht reinigen

Lampe berger zorgt niet alleen voor een heerlijke geur in huis maar reinigt tevens de lucht. Lampe Berger is een hoogwaardig product wat zijn oorsprong 100 jaar geleden heeft gevonden. Maurice Berger bedacht in 1898 dat luchtverontreiniging in ziekenhuizen eigenlijk taboe moest zijn. Deze apotheker vond de katalytische brander uit die de lucht kon reinigen in het ziekenhuis. Veel later onntdekte Berger dat wanneer je parfum aan dit proces werd toegevoegd er een heerlijke parfumlucht de ruimtes aromatiseerde.

De katalytische brander

Deze brander werkt als een geurverspreider en luchtreiniger. De temperatuur in deze katalysator loopt op tot 450 graden en vernietigt geurmoleculen, een proces wat niet schadelijk is voor de mens. Luchtreiniging zonder de vieze luchtjes te maskeren met parfum.

Sfeer creëren

Geur bepaalt de sfeer in je interieur. Berger heeft een breed assortiment geuren die steeds weer opnieuw aangevuld wordt met nieuwe geuren. Maar liefst 3 nieuwe geuren per kwartaal wordt aan de collectie toegevoegd. De meeste mensen gebruiken Lampe Berger voor de lekkere geur maar er zijn ook legio mensen die vieze luchtjes willen wegnemen. Kookluchtjes, mensen die gerookt hebben in je woning en hondenluchtjes verdwijnen snel nadat je de katalytische brander hebt aangestoken.

Navullingen

Wanneer je geregeld gebruik maakt van de Lampe Berger zullen  er regelmatig navullingen moeten worden aangeschaft. De Lampe Berger – Navulling – Bois d’Eau  zit in een fles van 500 ml. Dit huisparfum is onderdeel van Maison Berger Paris. Een frisse geur die opent met citrusvruchten. Het geheim van deze geurlijn is drijfhout. Dit toegevoegde aroma doet denken aan wandelingen langs een mooi, wit strand wat vol ligt met drijfhout. Dit fantastisch bouquet zal je eveneens doen denken aan een frisse duik in de oceaan.

Behalve navullingen kunnen ook online startersets worden aangeschaft. Starterset Ronde bestaat uit een brander Essentielle Ronde van helder glas die een zilverkleurige sierdop heeft. Een flacon met parfum en een flacon om vervelende geuren weg te krijgen (Neutre Essentiel)