La Strada Sneakers

Sneakers werden vroeger echt alleen maar gebruikt om op te gaan hardlopen. Maar tijden zijn veranderd en tegenwoordig zijn sneakers een hot item en onderdeel van de outfit. Sneakers zijn in talloze kleuren verkrijgbaar en  voor elke outfit is een bijpassend paar sneakers te vinden. Sneakers kunnen overal en altijd worden gedragen. Het zijn comfortabele schoenen die goed kunnen worden gecombineerd met een casual of nette look. Vroeger werden deze schoenen uitsluitend onder een casual outfit gedragen. Tegenwoordig is dit echter veranderd.

Het is absoluut niet moeilijk om de juiste kleding bij sneakers te dragen. La Strada sneakers zijn met heel veel kledingstijlen te mixen. Draag je bijvoorbeeld graag een licht-grijze ruitbroek? Deze kan prima worden gecombineerd met een paar donkere sneakers maar ook witte exemplaren zullen goed matchen.

Sneakers kunnen altijd

Eigenlijk kunnen sneakers altijd wel gecombineerd worden met allerlei soorten kledij. Een mooi zomerjurkje kan prima worden gematchd met een paar sneakers welke zijn voorzien van dikke zolen. Je bent vrij om je eigen keuzes te maken en je eigen stijl te hebben. Je kunt zelfs de juiste sneakers dragen onder een elegant pak, vrijwel niemand zal hier meer van op kijken.

De La Strada Gold Cracked

Een echte vrouwelijke sneaker, die verkrijgbaar is in een chique, beige tint. Het pailletten patroon geeft deze schoen een aparte uitstraling. Het materiaal aan de buitenzijde is textiel, de zool is van rubber. Heeft een stevige grip op elke ondergrond. De goudkleurige details zorgen voor een mooi effect. Of je nu gaat wandelen of deze schoenen gebruikt voor een feestje…Alles kan!

La Strada Zwarte Sneakers

La Strada heeft een groot assortiment sneakers. Met het ongekende comfort en de soepele zolen merk je bijna niet dat je ze aan hebt. De La Strada zwarte sneakers, hebben een mooie gedetailleerde buitenzijde die bewerkt is met een aparte print. De veters ogen modern en is nog maar één van de vele subtiele details van deze schoenen. Ze lopen in ieder geval fantastisch en lenen zich prima om met vele outfits te combineren.