Krassen Verwijderen Auto

Iedereen krijgt wel eens een kras op zijn auto. Kan komen door opspattende steentjes of poep van vogels wat veel te lang is blijven zitten. Ook kunnen krassen ontstaan door het te dicht langs een paaltje parkeren. En dan hebben we nog de mensen die, om wat voor reden dan ook, met een scherp voorwerp krassen in de auto kunnen maken. Dat is minder natuurlijk. Heftige krassen kunnen met een goed product worden verwijderd en je auto weer als nieuw doen lijken.

Polijsten

Krasjes zijn dus onvermijdelijk maar moeten wel worden verwijderd. Het strak krijgen van lelijke plekken kan met een aantal hulpmiddelen worden opgelost. De auto kras repairpen is geschikt om kleine oneffenheden te herstellen. Gemakkelijk te doen in drie stappen. Deze repairpen kan op elke auto met wat voor kleur dan ook worden gebruikt. Waterbestendig en niet giftig, geschikt voor krasreparatie. Het is wel noodzakelijk om rap te werken omdat de vloeistof snel zal uitharden. Overtollige stoffen direct met een doek verwijderen.  Het is het beste om de plek in de zon uit te laten harden. Het duurt 1 tot 48 uur om een volledige uitharding te krijgen.

Voorbereiding

Om op de juiste wijze een kras uit de lak van je auto te verwijderen is het noodzaak om de auto een goede wasbeurt te geven. Dan zal de lichtintensiteit hoog moeten zijn om elke oneffenheid goed te kunnen bekijken. Zorg dat je een schone handdoek en eventueel keukenpapier bij de hand hebt. Doe dit klusje nooit in de avonduren. Het licht is dan niet sterk genoeg en je auto ziet er anders uit bij een laagstaande zon. Krassen vervagen.

Producten om krassen te verwijderen

Er zijn een heleboel producten waar je krassen mee kunt verwijderen. Body Compound is dé krasverwijderaar die ook echt iets voor de laklaag van je auto doet! Deze auto en motor krasverwijderaar, is voorzien van een spons en microvezeldoek. Met de hoogwaardige polish worden lichte krasjes, watervlekken, swirls en oxydatie snel verwijderd. Zelfs de wat diepere krassen kunnen onzichtbaar worden hersteld. Dit product kan ook worden gebruikt voor  scooter, motor of boot. Geschikt voor alle lakken ook kraswerende lak.