Koffiebeker to Go

Ben je een persoon wat veel in de auto zit (vertegenwoordiger) of een lange rit moet maken op je werk of school te komen, dan is een lekker bakje koffie of warme choco voor onderweg ideaal. Het is een beetje uit de tijd om bij de eerste de beste benzinepomp koffie te gaan kopen. Milieu-onvriendelijk, duur en niet nodig. Het is veel goedkoper om thuis koffie te zetten en dit in een thermosbeker mee te nemen. Heb je zin in je koffietje, dan is een parkeerplaatsje snel gevonden om te genieten van je ochtendkoffie. Ook wanneer je dagelijks in de file staat is het heerlijk om tijdens het wachten je favoriete drankje te drinken. De dubbelwandige lekvrije To Go RVS Thermosbeker van het merk Volcan, is een prima optie om je koffie mee te nemen op je reis naar school, kantoor of vakantieadres.

Volcan 

Volcan is een gerenommeerd merk op het gebied van thermoskannen en bekers. De To Go thermosbeker is 380 ml. en prima om ruim 3 koppen koffie in mee te nemen. Houd dranken tot wel 4 uur warm en is voedselveilig vanwege het roestvrij staal materiaal. Een goed afsluitbare deksel zorgt voor morsvrij vervoeren. Deze beker past in elke bekerhouder in de auto.

Blond Amsterdam

Blond Amsterdam kennen we natuurlijk allemaal van het uitbundig geïllustreerde serviesgoed. Voor onderweg heeft dit serviesmerk een aantal vrolijke dubbelwandige koffiebekers op de markt gebracht. Dubbelwandig en van onverslijtbaar porselein. De bekers zijn voorzien van de welbekende afbeeldingen van Blond Amsterdam. Voorzien van een roze deksel die bestaat uit siliconen. Blond Amsterdam niet alleen voor in de keuken en op tafel maar ook voor onderweg.

Herbruikbare beker

Het voordeel van een herbruikbare beker is de duurzaamheid en het milieuvriendelijke aspect. Schaf je een aantal van deze bekers aan en je kunt elke dag met een frisse, schone beker, onderweg genieten van warme thee of koffie. De rCup is een handige koffiebeker die met één hand te openen is. Gemaakt van gerecyclede koffiebekers. Op den duur is deze beker ook weer te recycelen!

  • Geïsoleerd
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Stijlvolle beker, hippe look
  • Onderweg naar werk of school
  • Lekvrij
  • Vrij van schadelijke stoffen
  • Betaalbaar