Koelkast zonder vriesvak

Veel huishoudens hebben de beschikking over een koelkast én een vrieskast of kist. Ben je in het bezit van een vriezer, dan is het niet nodig om een koelkast aan te schaffen waar een vriezer in zit. Mensen met een diepvrieskist of kast willen meestal een flinke voorraad vlees, brood en andere producten in huis hebben. Zij gaan voor de koopjes en hebben aan een vriesvak die in een koelkast zit,  te weinig ruimte om hun spullen in op te slaan.

Koelkast zonder vriesvak

Een koelkast zonder vriesvak is de meest geschikte aankoop wanneer je al in het bezit bent van een vriezer. Of men wil geen diepvries, omdat altijd elke dag verse producten worden aanschaft. Een koelkast zonder vriesgedeelte geeft meer ruimte aan producten die enkel gekoeld hoeven worden.

Een nieuwe vrijstaande koelkast hoort jaren mee te gaan. Hoort perfect te koelen en is niet, of nauwelijks te horen. Kies een koelkast die duurzaam is en zuinig omgaat met energie. En bedenk ook, dat de duurste koelkast niet altijd de beste is!

AEG RKB63221DW – Koelkast – Wit

Bovenstaande AEG koelkast is zonder vriesvak en heeft een hoogte van 155 cm. Een prima exemplaar wat ruimte biedt aan groentes, vlees, melk en andere producten geschikt om te koelen. De inhoud van deze kast is 314 liter.

Een zeer zuinige koelkast met energielabel A++. Het Cool-matic systeem zorgt voor een zeer snelle koeling, wanneer je producten in de kast plaatst. Ook de temperatuur van de al aanwezige producten gaat niet omhoog. Producten blijven langer vers.

Binnentemperatuur

Vers en veilig bewaren moet onder de meest ideale omstandigheden plaatsvinden. De Dynamic Air-technologie zorgt voor een zeer gelijkmatige binnentemperatuur. Er ontstaan geen warmte zones in de koelkast. Het risico van bacteriegroei wordt zo tot het uiterste beperkt.

Deze koelkast is erg stil. Niet meer dan 39 db en met een garantietijd van 2 jaar haal je echte kwaliteit in huis!