Klik aan klik uit dimmer

Het dimmen van groot naar klein licht is in heel veel omstandigheden een prettige bijkomstigheid. Klikaanklikuit producten zijn er voor gemaakt om bijvoorbeeld het grote licht boven de eettafel om te toveren tot  sfeervolle verlichting. Het eten met een gezin, waarbij een aantal kleine kinderen aan tafel zitten, is wat anders dan een romantisch dineetje met vrienden. Ook is het fijn wanneer je een sfeerlicht wat feller kunt draaien zodat je gemakkelijk kunt knutselen of lezen. Elke soort verlichting kan worden geleverd met de juiste draadloze dimmer draaiknop.

Draadloze dimmer draaiknop

De draaiknop van Klikaanklikuit kan op simpele wijze, draadloos gedimd en geschakeld worden. Geschikt voor ALED-Lampen en Start-Line dimmers. Met deze draaiknop kan je op elke plek in je woning lampen dimmen. Denk hierbij aan schemerlampen, hanglampen, plafonnieres en bureaulampen. Deze dimmer werkt op een simpele CR2032 knoopcelbatterij. Dit product kan overal in huis worden aangebracht. Dubbelzijdige tape wordt meegeleverd zodat iedereen deze dimmer kan installeren.

Handige inbouwdimmer met afstandsbediening

De KlikAanKlikUit Mini Inbouwdimmer multi – AWMD-250e is een geweldig ontwerp waar je veel plezier van kunt beleven. Een elektrisch, schakelbaar product wat gemakkelijk past in een inbouwdoos. Klein en compact maar wel met de juiste mogelijkheden. Een gemakkelijk te monteren artikel, ook wanneer je niet zo’n handige klusser bent.

KlikAanKlikUit ACM-250-LD

Om te voorkomen dat je knipperende lampen krijgt tijdens het dimmen is het verstandig de ACM-250-LD aan te schaffen. Deze, uit twee modi bestaande led-dimmer, kun je op simpele wijze de modus selecteren die goed bij jou lampen past. De led-prestaties zijn optimaal!

Voordelen van dit product zijn;

  • Het op de beste wijze draadloos dimmen van LED-verlichting tot 50 watt.
  • Gloeilampen en halogeenlampen, tot 250 watt, kunnen worden ondersteund.
  • Biedt gemakkelijke plafondmontage. Het ontwerp is zeer compact.
  • Je kunt er bijvoorbeeld 2 bestaande wandschakelaars mee aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan boven- en onderaan een trap.
  • Een bestaande wandschakelaar zal gewoon blijven werken.