Kersttruien maat 86


De feestdagen zijn een speciale tijd voor gezinnen om samen te komen en van elkaars gezelschap te genieten. En wat is er beter dan je kleintje te zien in een warme, schattige kersttrui? Maar hoe kies je de juiste maat en stijl? In deze gids zullen we je laten zien waar je op moet letten bij het kiezen van kersttruien voor kinderen van maat 86, inclusief tips voor styling en onderhoud.

Waarom kiezen voor kersttruien maat 86?

Waarom kersttruien?

Een van de meest populaire items tijdens de vakantieperiode is de kersttrui. Kersttruien zijn niet alleen leuk en feestelijk, maar ze zijn ook comfortabel en warm. Je kleintje kan deelnemen aan de feestvreugde en er tegelijkertijd stijlvol uitzien.

Waarom maat 86?

Maat 86 is geschikt voor kinderen van ongeveer 12-18 maanden oud. Het is een belangrijke fase voor kinderen, waarin ze beginnen te kruipen, staan en lopen. Een comfortabele en beweeglijke kersttrui is essentieel voor deze actieve kleintjes.

Kiezen van de juiste maat

Meet de juiste maat

Om de juiste maat kersttrui te kiezen voor je kleintje, moet je ze meten. Meet de borstomvang, mouwlengte en totale lengte van je kind. Met deze metingen kun je de juiste maat kersttrui kiezen zonder dat deze te groot of te klein is.

Kijk naar groeiruimte

Je wilt niet alleen kijken naar de huidige maat van je kind, maar ook naar de toekomstige maat. Kies een kersttrui met voldoende groeiruimte zodat je kleintje er niet snel uitgroeit.

Kiezen van de juiste stijl

Kies voor comfort

Een kersttrui moet niet alleen er leuk uitzien, maar ook comfortabel zijn voor je kind. Kies voor zachte, ademende stoffen die niet irriteren en genoeg bewegingsvrijheid bieden voor de actieve kleintjes.

Kies voor een stijlvolle kersttrui

Je wilt ook dat je kleintje er stijlvol uitziet. Kies voor een kersttrui met schattige patronen, heldere kleuren en grappige teksten om de feestelijke sfeer te versterken.

Kijk naar praktische kenmerken

Kersttruien met praktische mogelijkheden zoals knopen of ritsen aan de voorkant, zorgen voor een eenvoudige aan- en uitkleden, vooral tijdens luierwisselingen.

Onderhoud van de kersttrui

Was- en droogvoorschriften

Het wassen en drogen van kersttruien kan een uitdaging zijn. Raadpleeg het was- en droogvoorschrift voordat je de trui wast. Sommige kersttruien kunnen alleen met de hand gewassen worden, terwijl anderen in de wasmachine mogen.

Bewaar de kersttrui goed

Zorg ervoor dat je de kersttrui op een geschikte plaats bewaart en uit de buurt van kledingstukken met ritsen of klittenband. Dit voorkomt dat de stof van de trui beschadigt of scheurt.

Tips voor styling

Combineren met andere kleding

Maak de feestelijke look compleet en combineer de kersttrui met andere kledingstukken, zoals een spijkerbroek of leggings.

Accessoires

Maak de kersttrui compleet met accessoires zoals schoenen, sjaals of haarspeldjes. Het gebruik van accessoires voegt een extra feestelijk tintje toe.

Conclusie

Kersttruien maat 86 zijn een must-have voor kleintjes tijdens de feestdagen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, voor comfort en een stijlvolle look te zorgen en de kersttrui goed te onderhouden. Combineer de trui met andere kledingstukken en accessoires om de feestelijke sfeer compleet te maken.

Veelgestelde vragen

1. Waarom dragen mensen kersttruien?

Kersttruien zijn een leuke manier om te laten zien dat je in de feeststemming bent. Het kan ook een manier zijn om een gevoel van saamhorigheid en familie te creëren tijdens de vakantieperiode.

2. Zijn kersttruien met felle kleuren of patronen te druk voor kinderen?

Nee, helemaal niet. Felle kleuren en grappige patronen zijn juist perfect voor kinderen, omdat het hun persoonlijkheid en stijl toont.

3. Hoe vaak moet ik de kersttrui wassen?

Raadpleeg het waslabel van de kersttrui voor de specifieke instructies. Over het algemeen is het echter goed om de trui na elke paar keer dragen te wassen om hem fris te houden.

4. Kan ik een kersttrui met de hand wassen?

Ja, kersttruien kunnen met de hand gewassen worden als dit wordt aanbevolen in de instructies.

5. Past model X beter dan model Y bij mijn kind?

Elk kind is anders, dus het is belangrijk om de maten te meten en te kijken naar de groeiruimte voordat je een keuze maakt. Een kersttrui die bij het ene kind goed past, kan misschien niet bij het andere kind passen. Probeer verschillende modellen uit om de juiste te vinden.