Kerstboom met Verlichting

Als de dagen korter worden en de maand december is eenmaal daar, dan gaan we weer denken aan de kerst. Feest van lichtjes, lekker eten en natuurlijk de kerstboom. Vooral gezinnen komen er niet onder uit. Een kerstboom in vol ornaat optuigen met de kids, geeft dan ook een echt kerstgevoel. Alleen, ja…die naalden en rommel die je van een natuurkerstboom hebt, zorgt nog wel eens voor stress. Bedenk dan, dat je voor meer gemak, ook kunt kiezen voor een kunstkerstboom. Tegenwoordig zijn de kunstbomen bijna niet meer van echte bomen te onderscheiden. Schaf voor in je interieur een kunstboom aan voorzien van verlichting. Op die manier ben je helemaal snel klaar. Alleen de ballen en andere accessoires er in en nog belangrijker, geen verlichtingssnoer wat je uit de knoop moet halen. Wel zo makkelijk!

Keuzetips

Kies je voor een kunstboom met verlichting, dan kan dit best in de papieren gaan lopen. Je moet je echter bedenken dat zo’n boom een groot aantal kerstfeesten meegaat. Uiteindelijk zou je zelfs veel goedkoper uit kunnen zijn. Zorg voor voldoende budget, een goedkope kunstkerstboom is vaak duurkoop. Duurdere bomen met verlichting zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Schaf je je bijvoorbeeld de Xmasdeco Luxe Kunstkerstboom aan, deze heeft een lengte van 210 cm, dan hangt er een prijskaartje aan. Is maar liefst voorzien van 440 LED lampjes, die warm van kleur zijn. De boom is brandwerend, bestaat uit 3 delen en niet te onderscheiden van een echte Nordmann boom.

Lengte boom

Populaire kerstbomen hebben een lengte van 185 tot 215 cm. Koop een boom niet te groot. Je huiskamer is stukken kleiner dan dat je denkt. Gebruik dus een centimeter om te bepalen hoe hoog je boom moet zijn. Hoe kleiner de boom is, hoe goedkoper in prijs deze zal zijn.

Natuurlijk kun je kiezen tussen mét of zonder verlichting. Met verlichting is prettig omdat dit scheelt met het optuigen van de boom. Lampjes in de boom hangen is vaak stressvol omdat er altijd wel wat knopen in zitten.

Weet je niet welke kleur je moet kiezen?  Wordt het de groene of blauw-groene…Weet je het echt niet, kies dan voor de groene. Deze heeft een natuurlijke tint en past in vrijwel elk interieur.