Keel Toys

Keel Toys is een Brits bedrijf dat al meer dan 50 jaar speelgoed produceert. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van knuffels, pluche dieren en andere zachte speelgoedproducten. Keel Toys staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en hun innovatieve ontwerpen. Ze maken gebruik van de beste materialen en technieken om hun producten te maken.

Keel Toys heeft een breed scala aan producten, waaronder knuffels, pluche dieren, knuffelbeesten, knuffelpoppen, knuffelhonden en knuffelkatten. Ze hebben ook een aantal speciale collecties, zoals de ‘My First’ collectie, die bestaat uit knuffels en pluche dieren die speciaal zijn ontworpen voor baby’s en peuters.

Keel Toys staat bekend om hun kwaliteit en hun innovatieve ontwerpen. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder knuffels, pluche dieren, knuffelbeesten, knuffelpoppen, knuffelhonden en knuffelkatten. Ze maken gebruik van de beste materialen en technieken om hun producten te maken. Als je op zoek bent naar een leuk en kwalitatief hoogwaardig speelgoed, dan is Keel Toys een uitstekende keuze.