Karcher Floor Cleaner

Schaf je jezelf een reinigingsapparaat van Kärcher aan, dan haal je ook echt wat in huis. De reinigingsapparaten die je in je woning gebruikt zijn uiteraard veel kleiner dan de professionele apparaten. Voor elk probleem in tuin of woning heeft Kärcher het juiste reinigingsapparaat.

Het werken met een Floor cleaner kost je uiteraard veel minder tijd dan schoonmaken met de hand. Wat ook wel prettig is, je hoeft niet met je handen in een vieze sopemmer en het uitwringen van een dweil wordt ook overbodig. Veel sneller en hygiënischer werken.

Welke vloeren

De Kärcher Floor Cleaner kan worden gebruikt op een breed uitlopend soort vloeren. Vinyl en laminaat, parket, tegels en een stenen vloer zien er weer stralend schoon uit wanneer je deze hebt behandeld met de Floor Cleaner. Microvezelrollers en de geïntegreerde zelfreinigende functie zorgen er voor dat je vloer beduidend schoner wordt, dan wanneer je met de hand zou dweilen. Traditionele dweilen, vloerwissers en mops laten altijd vuil achter. Met de Kärcher vloer cleaner wordt schrobben van je tegelvloer overbodig.

Bacteriën verplaatsen 

De meeste vrouwen denken, dat wanneer ze een schoon sopje hebben met heet water,  en hiermee de vloer behandelen, deze bacterievrij wordt. Dit is echter niet waar. Telkens wanneer je je mop uitspoelt in hetzelfde water zullen de bacteriën en vuildeeltjes steeds terug in de dweil of vloerwisser terecht komen.

Zuinig in gebruik

Ga je aan de gang met de Kärcher dan merk je dat deze veel zuiniger met water omgaat, dan dat je een gewone dweilbeurt doet. Samen met een speciaal reinigingsmiddel is de vloer binnen twee minuten droog.

Dweilen 

Ben je van plan de Kärcher alleen te gebruiken om te dweilen? Schaf dan de wendbare FC 3 Cordless aan. Het opzuigen van gemorste vloeistof en stof kan het beste met de FC 5. Alles in één keer? De FC 7Cordless wordt je vaste betrouwbare hulp. Grovere vuilsoorten worden snel en accuraat verwijdert en maakt stofzuigen overbodig!