Kabouter met Knapzak

Kabouters…sprookjesfiguren die spreken tot de verbeelding. Verhalen van kabouters die een klein huisje hebben in het bos en de dieren helpen wanneer ze gewond zijn of pijn hebben is al zo oud als wat. Kinderen kunnen in hun fantasieën bedenken wat een kabouter allemaal kan. Vroeger werden kinderen voorgelezen uit Pinkeltje…Ook een soort van kabouter die allerlei avonturen beleefden. En wat te denken van de tekeningen en verhalen van Rien Poortvliet. Ook hij had iets met kabouters en de natuur.

Kabouters aanschaffen

Hoe leuk is het om kabouters met gebreide rode muts, dennenboom en knapzakje cadeau te doen aan je kind of kleinkind. Een superleuk cadeautje voor oma en opa of je neefje. De set van twee kaboutertjes met een knapzak zijn 7.5 cm hoog en 6 cm breed. Een lief cadeautje waar iedereen blij van wordt. Juist ook voor de kerstdagen kun je hier iemand mee verrassen!

Een kaboutertje aanschaffen als accessoire voor tijdens de kerstdagen kan ook in de vorm van een kabouter met lantaarn. Nostalgische hebbedingen waar je veel plezier aan kunt beleven. Kerstkabouters met een echt gebreid mutsje. Deze beeld zijn van kunststof maar dat is niet te zien. Ze zien er niet goedkoop uit, integendeel…de beeldjes zijn mooi afgewerkt en hebben karaktervolle gezichtjes.

Om voor altijd te bewaren..

De kabouters met knapzak, tas en/of lantaarn blijven actueel, vooral voor het najaar en de kerstdagen. Elk jaar komen ze weer tevoorschijn en geven je weer dat echte kerstgevoel. Deze kabouters koop je niet per stuk maar zijn als set te koop. Eigenlijk kunnen de beeldjes vanaf de herfst al een plaatsje krijgen in je woonkamer. Het geeft iets knus en vertrouwds tijden de herfstachtige dagen. Kabouters horen bij de herfst net als paddenstoelen en kastanjes. Gewoon laten staan want met de kerst zijn ze weer actueel. Zet er een mooie brandende kaars naast en je hebt een aantrekkelijk schouwspel.

.