Jimmy Choo Parfum

Iedere vrouw houd van lekkere geurtjes. Parfum en eau de toilet, worden vaak met verjaardagen en feestdagen gegeven als presentje. De komende feestdagen is het weer zover. Je bent als vrouw weer toe aan een nieuwe geur. Kies voor Jimmy Choo parfum! De Jimmy Choo Illicit is een bloemig parfum die in een mooie verpakking zit.

Cadeau

Echt een heerlijk cadeau om te krijgen of aan je vriendin te geven met de kerstdagen. Pomerans en Gember zijn de topnoten. Als basis ruik je amber, honing, karamel en sandelhout. Het hart van deze geur is duidelijk roos, jasmijn en oranjebloesem. Deze geur is verassend en voor een groot aantal vrouwen zeer geschikt. Een geur die kwalitatief boven de gemiddelde eau de toilette uitsteekt. Het parfumflesje en de verpakking hebben  een mooie vormgeving.

De Jimmy Choo Illicit flower is eveneens een bloemig parfumluchtje, maar dan in de wat frissere variant. De kleur roze is aantrekkelijk en dit is echt zo’n aroma wat je de hele dag kunt dragen.

Eau de parfum

De eau de parfum is intensief, luxe en vol van geur. Van parfum heb je de dag, avond en nacht plezier. Eau de parfum bevat tussen de 10 en 20% geurolie. Met een echte parfum moet je spaarzaam omgaan. Een klein beetje opspuiten is al voldoende om de hele dag te geuren. Breng met schone vingertoppen aan in het kuiltje achter je oren, polsen, tussen je borsten (o, la,la) en in de knieholtes. Eigenlijk is de regel  “aanbrengen op plaatsen waar je gekust wilt worden”. (Gabrielle Coco Chanel)

Eau de toilette

De meeste vrouwen gebruiken een eau de toilette. Prettig om dagelijks aan te brengen  en veel minder duur dan een echt parfum. Vele bekende parfummerken zijn met hun geuren ook op de markt met een eau de toilette. Dezelfde geur, maar veel minder parfumolie, namelijk 6 tot 12%. Dus betaalbaar voor de gewone doorsnee-vrouw.

Eau de Cologne

Bij de opbouw van een eau de cologne wordt veel citrus gebruikt. De concentratie parfumolie is gemiddeld 2 tot 5%. De geur is snel verdwenen en alleen op het moment van opspuiten duidelijk waarneembaar. Een eau de cologne is veel goedkoper.