Janneke Brinkman Servies

Janneke Brinkman is één van de beste illustratoren op het gebied van bloemen en fruit. Botanische kunst vergt veel efficiëntie en tot in detail kunnen schilderen. Janneke is hier een kei in! Zij haalt haar inspiratie uit de natuur en zelfs haar eigen tuin geeft vele, mooie voorbeelden om te tekenen en te schilderen. De Magnolia’s van Janneke zijn dan ook een beroemde afbeelding. Kunstzinnigheid en wetenschap worden op harmonische wijze samengebracht en gecombineerd. Frisse, transparante bloemen zijn het resultaat van de aquarelverf die Brinkman gebruikt. Zij laat de kwetsbaarheid van bloemen en planten op zeer realistische wijze overkomen.

Producten

Janneke Brinkman is al ruim 25 jaar aan het illustreren. Vele producten heeft zij voorzien van de mooiste bloemen en het sappigste fruit. Een kleine greep uit haar producten laat zien dat dat zij hard werkt, om steeds weer mooie afbeeldingen te maken. Janneke begon haar schilderwerk voor het vrouwenblad Margriet. Tegenwoordig doet zij allerlei  illustraties voor producten als agenda’s, puzzels, kalenders, bedtextiel en serviesgoed.

Serviesgoed

Het serviesgoed van Janneke Brinkman “Garden” heeft een mooie neutrale, witte tint die aan de randen is beschilderd met prachtige, zachte kleurtjes. Witte margrieten, blauwe korenbloemen, vlinders en klaprozen sieren de borden aan de randen van het bord. Dit serviesgoed doet het prima in de vaatwasser en kan worden gebruikt in de magnetron en de oven. Borden zijn verkrijgbaar in een aantal maten.

Bamboe mok van Janneke Brinkman

In deze mok kan 500 ml. koffie of thee. Een Bamboo fibre mok die op geweldige wijze is beschilderd met Magnolia’s en vogeltjes. Hou je van de natuur dan is dit de mok die je blij maakt.

Fruit en Flowers 

De ovale schaal met de maten 30.5 x 22 cm is een prima product om bijvoorbeeld te vullen met hapjes of koekjes. Het witte porselein is beschilderd met vlinders, bloemetjes en fruit. Vaatwasmachinebestendig en kan prima in de magnetron. Onderdeel van het servies “Fruit en Flowers”.