Jan Van Haasteren Puzzels

Het maken van een legpuzzel is voor veel mensen dé manier om de tijd door te komen. Door de coronaperiode zijn veel mensen weer gaan puzzelen. Puzzelen is gezond! De linker en de rechterhelft van je hersenen worden gestimuleerd. Rechts worden je hersenen gestimuleerd om creatief te zijn en de linker hersenhelft zal op logische wijze proberen de stukjes puzzel te sorteren. Vindingrijkheid wordt gestimuleerd en je kan door veel te puzzelen beter problemen oplossen.

De mooiste producten


Dopamine

Dopamine is een geluksstofje, wat door het leggen van een moeilijke puzzel word aangemaakt. Je wordt dus gelukkiger wanneer je veel puzzelt. Mooie bijkomstigheid in sombere tijden.

Ontspanning

Puzzelen geeft een zekere mate van ontspanning. Lekker met je handen door de stukjes gaan en blij zijn wanneer er eentje past. Een geest stimulerende bezigheid die veel rust geeft.

Jan van Haasteren puzzels

Wanneer je een Jan van Haasteren puzzel maakt kan je je lol op. De van oorsprong striptekenaar Jan van Haasteren heeft een groot aantal puzzels ontworpen waar van alles op te zien is. De humor spat er vanaf. De echte Jan van Haasteren fan zoekt altijd naar de haaienvin die in elke puzzel aanwezig is. De haaienvin is hét handelsmerk van van Haasteren. Maar ook het zelfportret van Jan, het kunstgebit, Sinterklaas en de handjes komen elke keer weer terug in deze legpuzzels.

De collectie puzzels zijn er in 5000 puzzelstukjes maar ook van 54 stukjes. Voor ieder wat wils!

Een aantal thema’s die zijn gebruikt;

  • De kinderfeestjes puzzel met hyperactieve chaos en een enorme taart!
  • De welbekende kerstfeest puzzel met gehaaste mensen, kerstbomen en kerstmannen maar ook de Sint is nog aanwezig!
  • Kamperen in het Bos, laat op een nogal druk terreintje een veel te grote hoeveelheid tenten zien. Zwembadjes, spelende kinderen en vissende mannen.
  • Ook de dierentuin puzzel laat hilarische situaties zien waar je tijdens het leggen hartelijk om kunt lachen. Dus wanneer je een beetje vrolijkheid zoekt en van puzzelen houdt, is de aanschaf van een Jan van Haasteren een aanrader!