Inventum koelkasten


Als je op zoek bent naar een nieuw koelkastmodel, overweeg dan eens Inventum. Inventum is een betrouwbare naam in de wereld van huishoudelijke apparaten en heeft een gevarieerde selectie van koelkasten ontwikkeld.

In dit artikel bekijken we de beste Inventum koelkasten van 2021. We zullen de verschillende modellen bespreken en hun functies en voordelen overwegen.

Voordat we de beste Inventum koelkastmodellen bekijken, is het belangrijk om te kijken naar wat Inventum uniek maakt. Inventum is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke apparaten die bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf produceert apparaten die zijn ontworpen om lang mee te gaan, en dit is te zien in het algemene design en de kwaliteit van elk product.

Inventum is tevens aantrekkelijk vanwege de betaalbaarheid. De koelkasten van Inventum bieden vaak dezelfde functies als andere duurdere modellen, zonder de hoge prijskaartjes.

1. Inventum KK550: De beste overall koelkast

De Inventum KK550 is een van de meest populaire koelkasten van Inventum. Deze koelkast is energiezuinig en heeft een inhoud van 142 liter. Er is ook een apart vriesvak met een inhoud van 17 liter. Het is een goede maat voor een klein gezin en een aanbevolen keuze vanwege de energiezuinigheid en de redelijke prijs.

2. Inventum KK501: Het beste model met ingebouwde vriezer

De KK501 is een koelkast met een ingebouwde vriezer, waardoor het een uitstekende koel-vriescombinatie is. Het is de perfecte maat voor een klein huishouden met een inhoud van 101 liter in de koelkast en 18 liter in de vriezer. Het apparaat is energiezuinig en ook milieuvriendelijk omdat het geen CFC’s bevat.

3. Inventum KK501B: De beste zwarte koelkast

Als je op zoek bent naar een stijlvolle zwarte koelkast, dan is de Inventum KK501B iets voor jou. Naast stijlvol is dit model ook energiezuinig, met een A++ energielabel.

4. Inventum KV1800S: De beste mini-koelkast

Als je een mini-koelkast overweegt, bekijk dan de Inventum KV1800S. Dit product biedt de beste kwaliteit in een kleine verpakking. Het heeft een inhoud van 42 liter en is ideaal voor kleine gezinnen of studenten. Het is ook een energiezuinige optie.

5. Inventum KK500: De beste goedkope koelkast

Als je op zoek bent naar een betaalbare koelkast, dan is de Inventum KK500 een uitstekende keuze. Met een netto inhoud van 102 liter is het groot genoeg voor een klein huishouden. Het krijgt ook een A+ energielabel en is dus een milieuvriendelijke optie.

Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een Inventum koelkast. Deze omvatten:

– De grootte van de koelkast
– Hoogte en breedte van de koelkast
– Het energielabel
– Het type koelkast (vrijstaand of ingebouwd)
– Extra functies (zoals een ingebouwde vriezer of water dispenser)

Inventum biedt een betrouwbare en betaalbare oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe koelkast. Of je nu op zoek bent naar een kleinere mini-koelkast of een grotere koel-vriescombinatie, Inventum heeft voor ieder wat wils.

De selectie die in dit artikel wordt besproken, biedt de beste kwaliteit binnen verschillende categorieën en is een aanbevolen keuze voor elk huishouden.

1. Hoeveel garantietermijn krijg ik op een Inventum koelkast?

Inventum biedt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar op haar koelkasten.

2. Kan ik de deur van een Inventum koelkast omdraaien?

Ja, bij de meeste Inventum koelkastmodellen is het mogelijk om de deur om te draaien.

3. Kan ik mijn Inventum koelkast op zolder plaatsen?

Het wordt over het algemeen afgeraden om koelkasten op zolders te plaatsen vanwege mogelijke problemen met luchtcirculatie en ventilatie.

4. Zijn Inventum koelkasten energiezuinig?

Ja, veel Inventum koelkasten hebben een A+ of A++ energielabel en zijn daarom energiezuinig.

5. Kan een Inventum koelkast van invloed zijn op de smaak van mijn voedsel?

Nee, een Inventum koelkast zou je voedsel niet moeten beïnvloeden. Zorg er echter wel voor dat het apparaat goed schoon wordt gehouden.