Inline Skates Dames

Kiezen voor inline skating

Tegenwoordig kiezen mensen eerder voor skeeleren dan hardlopen. En dat is niet voor niets.

Beter voor je gewrichten

Wanneer je gaat skeeleren zal je merken dat dit vele malen beter voor je gewrichten is. Wanneer je gaat hardlopen krijgen je knie- en heupgewrichten iedere keer een optater. Skeeleren gaat veel soepeler. De vloeiende bewegingen die je maakt, zijn veel prettiger voor knieën en heupen en worden veel beter opgevangen, dan de klappen die je gewrichten door het hardlopen te verduren krijgen.

Calorieën verbranden

Inline skaten zorgt voor meer verbranding van calorieën dan hardlopen. Een half uurtje pittig skeeleren levert een verbranding van 300 calorieën op. Dat klinkt voor veel mensen als muziek in hun oren. Vooral vrouwen willen op gewicht blijven en dan is skeeleren een sport waarmee je veel vet kunt verbranden. Wil je als vrouw snel afvallen? Kies dan voor deze heerlijke buitensport.

Voorbereiding op schaatsen

Deze sport is natuurlijk uitstekend om je voor te bereiden op het schaatsen. Je maakt dezelfde beweging en over het algemeen zullen dezelfde spiergroepen getraind worden. Niet alleen de beenspieren maar ook je core en heupspieren komen in beweging. Perfecte billen krijg je door regelmatig je inline skates aan te trekken en er op uit te gaan.

Fila inline skate

Een goed voorbeeld van een kwaliteits skeelers is de Fila inline skate. Deze hardboot inline skate zitten comfortabel en kan worden omgebouwd naar een 3 wiel-frame. Deze inline skate is geschikt voor mannen en vrouwen.

Roces Icon Women’s inline skates

Deze inline skate’s zijn speciaal ontwikkeld voor dames. De kleuren zullen zeker door vrouwen worden gewaardeerd. Roze met wit zijn typische meisjeskleuren. Een geweldige binnenschoen met een anatomisch voetbed zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het skaten. Deze inline skates worden geleverd met rem. De wielmaat is 80 inch en de schoen is voorzien van een vetersluiting.