Infrarood Verwarming Badkamer

Infraroodverwarming neemt zienderogen toe in populariteit. Veel mensen gaan over van gas op elektriciteit en schaffen zich zonnepanelen aan. In plaats van verwarming, welke met gas wordt opgewekt, hangt men infrarood-verwarmingsplaten op, om zo gebruik te maken van de opgewekte energie.

De badkamer

De badkamer is een plek waar we meerdere malen per dag vertoeven. Lekker douchen en badderen zal in een verwarmde ruimte moeten plaatsvinden. De moderne manier van verwarmen gebeurt steeds meer met infrarood. De infrarood panelen geven een heerlijke stralingswarmte af. De warmte kan direct op een bepaald object of persoon worden afgegeven. Er vindt geen ongewenste luchtcirculatie plaats maar verwarmt direct. In de badkamer ben je maar een paar uur per dag. Deze hoeft dus niet de hele dag van warmte worden voorzien. Op den duur dus voordeliger en natuurlijk veel milieubewuster. Wanneer je de verwarmingsplaat inschakelt voel je direct de warmte.

Energiegebruik

Met een infrarood verwarmingsplaat bereik je dus een efficiëntere manier van verwarmen. Er kan wel een energiebesparing van 10 tot 40 % worden opgeleverd. Door de gerichte warmte profiteer je direct. Met een conventionele verwarming gaat veel verwarming verloren door het opstijgen van de warme lucht.

De mooiste producten


Mesko MS 7710 Halogeen kachel

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 3.3 van de 5 sterren uit 4 reviews

Mont Infrarood kachel GD9215BD1

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 3.8 van de 5 sterren uit 34 reviews

TROTEC Black Heater IRD 2400

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 2.0 van de 5 sterren uit 2 reviews

TROTEC Infrarood-verwarmingsplaat TIH 300 S

Ruimtes, als de badkamer, die langere tijd onverwarmd zijn, kunnen met deze verwarmingsplaat prima worden opgewarmd. Deze effectieve verwarmingsbron kan ook als aanvulling worden gebruikt. De infraroodstraling geeft in principe dezelfde warmte als de zon.

De Trotec verwarmingsplaat kan in veel woonruimtes worden gebruikt. Maar ook een overdekte veranda kan op koelere dagen met deze infrarood-verwarming worden verwarmd. De plaat kan aan de muur worden gemonteerd en neemt zo bijna geen ruimte in.

Verplaatsbaar infrarood paneel

Dit verplaatsbare paneel wordt met voetensteun geleverd. Eenvoudig te plaatsen en voorzien van stekker met aansluitsnoer. Dit infraroodpaneel kan ook in vochtige ruimtes worden geplaatst. Dus prima, om bijvoorbeeld als bijverwarming te gebruiken in de badkamer. Kan niet aan het plafond worden gemonteerd.