Inductie Fornuis 90 cm

Waar je in ieder geval rekening mee moet houden wanneer je een inductiefornuis wil aanschaffen, is de aanschaf van nieuwe pannen. Deze moeten speciaal zijn, om te gebruiken op een inductie kookplaat. Het prettige van koken op een inductiekookplaat is dat deze plaat niet heet word maar alleen de pan. Het is de meest energiezuinige manier van koken.

Een Leisure fornuis

Het merk Leisure stamt al vanaf het jaar 1800 en werd in Engeland opgericht. Rond 1880 kwam het eerste fornuis van Leisure op de markt. Jarenlange expertise op het gebied van fornuizen geeft aan, dat anno 2020 Leisure nog steeds een bekend merk is op het gebied van fornuizen. Leisure zorgt voor constante verbetering van de productielijn fornuizen en perfectioneerd elk seizoen de collectie. Leisure is een vooraanstaand merk op het gebied van keukenapparatuur.

Leisure CS90D530X Cuisinemaster

Deze oven is 90 cm breed, heeft 5 inductieplaten 1 wokbrander, 3 ovens en heeft energieklasse A+. Een professionele oven waar je dan ook echt wat mee kan. Aan de linkerkant bevind zich een conventionele oven van maar liefst 63 liter. Een grilloven van 33 liter en de centrale oven zijn allen voorzien van de energieklasse A. Deze oven moet door een erkend installateur worden aangesloten op krachtstroom. Je kunt gebruik maken van 5 kookzones en de ovens zijn voorzien van een heteluchtfunctie.

Falcon Classic 90 – inductie fornuis

De eerste fabrikant die een fornuis van 90 cm met twee ovens op de markt bracht was Falcon. Een afzonderlijke grill en een elektrische heteluchtoven. Deze veelzijdige Classic 90 heeft een aantal eigenschappen die de Classic 10 ook heeft. Dit is o.a. een oventhermometer en een losse grillplaat.

De Classic 90 heeft een paar belangrijke aspecten, namelijk;

  • 2 Heteluchtovens en een afzonderlijke grill
  • Is compleet met grillplaat
  • Handyrack
  • Verkrijgbaar met chroom of messing
  • Een wokbrander

De kookplaat is inductie en de oven bestaat uit totaal 4 ovens. Functionele oven waar een aantal maaltijden tegelijk mee bereid kunnen worden.